Ak ti mozem poradit... vyfuk sa da robit na mieru aj na vykon aj na zvuk ale zladit to je velmi narocne hlavne pre penazenku...

dalsia vec je vizual auta... dnes je velmi v mode dat m packet predok a finito... ak uz chces upravovat tak si zozen ozaj cely m packet alebo pekny decentny bodykit (rieger ma tiez zaujimavy napriklad...) skor ako toto vsetko by som si vsak poriesil vsetky mozne prkotny a vacsie veci od buchajucich, cinkajucich a vsakovakych pazvukov a potom by som riesil styling... treba si uvedomit ze budes napriklad riesit zvody a vyfuk s potrubim budes musiet poriesit dalej aj lambdy a upravit troska soft kedze stock su ine priemery ako custom... dalej ak si vezmes co vsetko sa da upravovat na aute tak vyber mas v podstate nekonecny... (pri bmw uz len dorobit retrofity vybavy ta pekne mastno vyjdu)... osobne by som zacal podvozkom a brzdami aby si si mohol ozaj vychutnat freude am fahren a postupne isiel.dalsimi.vecami .... drzim palce

Este jedna mala rada... bmw sa da upravovat ako skoda fabia ale urobis z neho skodu fabia alebo ako bmw... ak si uvedomis ceny za ozaj kvalitne upravy tak ti to tu pre orientaciu napisem...
Tlmice a pruziny - pevne od 500eur, stelovak od 800 eur
Silentbloky - komplet od 200.eur
Vyfuk.komplet uprava od 800 eur
Upravy motorov - od 300.eur az po nekonecno

(hrat sa s tym da do zbkbnutia od vaciek, sania, kovanych ventilov atd... 300.eur stoji ozaj dobra "hruska s odtienenim")
Upravy interieru - podla.toho co a ako... dajme tomu od 100.eur ale ozaj zalezi co chces robit...
Celolak a bodykity - od 1000.eur celolak... bodykit zalezi co das a od koho ale cca od 400.eur uz zacinaju kvalitne abs plasty a nie laminat...
Ak si zratas co som vyssie napisal tak zistis ze 350.eur co si spomenul je tak sada silentov s montazou... ano suhlsim da sa ist aj nizsie ale vacsinou na ukor kvality resp. bezpecnosti... pozri si pribehy ludi ako jkk, michaltt, ice blade, nadro fuxxo, jeffri, a podobne aby si sa trocha zorientoval aj v problematike a v cenovych relaciach...nechcem ta sklamat ale ak mas maly rozpocet tak zabudni na "tuning" lebo viaceri z nas pracuju a maju normalne aj vyssie prijmy a upravy aut maju rozplanovane na dlhsi cas pretoze casto ich pri autach nad 10.rokov zastihnu aj urgentne technicke problemy ktore musia riesit a tym.padom "tuning" ide troska stranou... to nehovorim o studentoch ktory casto nemaju na tankovanie plnej nadrze a jediny tuning je vymena oleja (bez urazky)... ak si na take nieco netrufas (bud naozaj realny) tak sa do toho nepustaj lebo zbytocne minies na nieco co sa ti v zivote nevrati a ver tomu ze ak memas 40 rokov a viac tak ti nic neutecie...