Utorok, 23. Apríla 2013, 21:06
Caute,
moze mi hadzat na automate nudzovy rezim, ked je slaba baterka, alebo mam niekde skrat?
Z chyb som vycital, ze mam na dost viac veciach(klima, vyhrievane sedacky) podpatie/undervoltage a na par veciach skrat(xenonove gyroskopy, parkovacky).
Dnes som zastavil na krizovatke a otacky sli az pod 500ot/min., zacali blikat xenony a prevodovka sa prepla do nudzoveho rezimu. Vypol som motor, chvilu pockal a normalne siel dalej. To iste sa mi stalo asi pred mesiacom.
Automat bol kompletne repasovany pred pol rokom - hydromenic, rychlostne ozubene kolieska(nie planetarne, zabudol som nazov), olej, dokonca riadiaca jednotka automatu, nakolko mala studaky.
Auto som vyslahal za posledny rok asi 3 krat z baterky - roztrhnuty remen na alternatore, velmi vela startov za sebou, ked som nieco skusal(nemal cas sa dobit) a este hral som sa s BMW scannerom asi 2 hodiny.
Niekde som cital, ze ked neni dostatocny prud v obehu automat sa hodi do nudzoveho rezimu.
Nakolko mi BMW scanner(od vyroby) odmieta citat modul automatu, neviem vycitat chybu.
Mate s tym skusenosti?
Len pre info mam na 330i ZF 5hp19.
Vopred velka vdaka.
Alles unter 6 Zylinder ist assi!
BMW E65 (730d)/ BMW F01 (750liX) / BMW E65 (730d) >EX BMW E53 4.4i >EX BMW E38 740iA >EX BMW E46 330iA