Caute,teraz ked je cca -13C tak mam na par sekund(30-40) po nastartovani uplne tuhy posilnovac... startuje uplne vpoho no to riadenie je to normalne pri takychto teplotach, ci mam uz olej pred smrtou? dik
Môžem yebať tie vaše dymiace diesle s kruťákom jak kamión.. Novšie nie vždy musí znamenať lepšie.. e46 323i ex e91 330xi N52 e92 335xi N54 g31 540ix B58
ja si myslim ze je to normalne pri takychto teplotach...dokonca mi ide tazsie aj prevodovka ale ked sa trosku zohreje, tak je to ok..aspon si myslim a ak nie tak mame problem
U mna vraj predchadzajuci majitel menil olej aj mi dal este zvysok vo flaske castrol a posilovac mi ide teraz tiez chvilu tuho , prevodovka mi ide tuho staci ze je nula stupnov hned dam ten castrol do pc z prevodovky a v serve ho necham ...
--------------- Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo ----------------- Doska na cibulu
jasne ze to aj mne robi ked je v noci -20 setko ide tuho brzdovy pedal servo prevodovka vsetko.... ja nastartujem a necham auto zo dve tri minuty zohriat na parkovisku az tak sa pohnem...
Je to uplne normálne. Ved pri mínus 20 auto stuhne tak že keby ste nikam cinkli tak sa nepokrčíte ale sa rozpraskáte. Servo ide ztuha aj mne a tak isto aj prevodovka. Osobne jazdím aj na dvoch citroenoch ráno a je to tam podobné. Nič si z toho nerob. Už musíme počkať kedy to prestane, aby sme si mohli naplno vychutnať zážitok z jazdy.
som rad teda...tak viete moje prve auto bola fobia a tam je posilnovac ,ze TURBOposilnovac
Môžem yebať tie vaše dymiace diesle s kruťákom jak kamión.. Novšie nie vždy musí znamenať lepšie.. e46 323i ex e91 330xi N52 e92 335xi N54 g31 540ix B58
Jasné je to zimou, nič si z toho nerobte, veď teplota nevystúpila posledných pár dní nad -10. Proste stuhol olej, neboj on keď sa zohreje tak bude dobre, buď rád že ti nezmrzla nafta ako skoro každému naftovému čo poznám.........