... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
sorglos napísal:ja mam ten isty problem na E 36 -stke, aj som menil baterky. mozno by to mohlo byt tym ze kluc sa musi initializovat po vymene bateriek, co sa stane ked vymena bateriek trva viac ako 1 min alebo ked pri vymene stlacis tlacitko
No a ja som initializoval len jeden z klucov a v navode sa pise ze oba kluce treba aktivovat do 30s.
TT-SIMIK napísal:Vybitá batéria(teda ak ti centrál predtým fungoval bez problémov,pochybujem,že by odišlo len tak rele v grundmodule)......možno sa dobije pri používaní....ak nie,tak vymeniť batériu.....trošku zložitejšie,asi by si pokazil kľúč......ale dá sa to.....
alfi666 napísal:Sparovanie kluca s grundmodulom sa tu uz riesilo... treba len HLADAT
Najprv ale pouzivaj ten novy kluc aspon niekolko hodin nech sa dobije bateria...
franzkiller napísal:skus dat hladat "inicializacia kluca" a myslim ze ti najde co potrebujes
Mr.S napísal:Odbornici v BMW povedali, ze kluc umrel a uz nebude fungovat.
alfi666 napísal:
Skus tu inicializaciu.... ked nepojde, tak sa vnom zrejme daco pokazilo alebo sa vybila baterka
bawor320 napísal:tá baterka v kluči sa neda vymeniť nijakovsky? do prdele, ten kluč bol asi používaný jedine pri novote, čo znamena od kúpy auta bol stale v šuflíku tak neviem či by sa tam dalo dačo pokaziť, 5hodinová jazda ho nedokázala zrejmä dobiť tak neviem, teda čo a akoooo
franzkiller napísal:
da sa vymenit, ale nie je to zas jednoduche, viac najdes napriklad tu http://www.bmwklub.sk/bmw3/e46-nefunguje-dobijanie-baterky-v-kluci-t25192.html
ale najskor skus ten kluc este mat v zapalovani nejaky cas, mozno to baterke dlhsie trva kym ozije