... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
durike
Auto: E46 330xiA/d
Kraj: Zahraničie

Re: E46 - nefunguje ovladanie centralu, štartovať ide

Štvrtok, 21. Januára 2010, 16:47

bawor320 napísal:
no za 5 hodin sa nedobila a dialkove nema ziadnu kontrolku diodku ktorá blika pri stlačení gombíka?

neviem o tom ze by malo kontrolku...
co sa tyka toho dobijania aj 5 hodin moze byt malo, kedze to ide cez taku malu cievku indukciou... ale to len tak tipujem ze to nabijanie pomaly trva. ja by som este tyzden-dva s tym pobehal (pripadne ak by stale nereagoval skusil inicializovat) a potom isiel do rozoberania :)

Mr.S
Kraj: Košický

Piatok, 22. Januára 2010, 10:00

alfi666 napísal:

Skus tu inicializaciu.... ked nepojde, tak sa vnom zrejme daco pokazilo alebo sa vybila baterka :-k

Takze, uz mi vsetky kluce funguju.
Je na to jednoduchy test. Ak mate jeden kluc, ktory funguje a druhy nie.
Pri aute zaltacite a drzite otvaranie - nefunkcnym klucom. V druhej ruke mate druhy funkcny kluc a stlacite otvorit, stale drzite otvaranie nefunkcnym klucom. Ak sa dvere otvoria, kluc je KO. Ked sa nic nedeje znamena, ze kluc funguje len nie je prisposobeny.
Druhy kluc prisposobite tak, ze urobite inicializaciu bez toho aby ste dali kluc bez zapalovania.
ex E46 316ti M-paket
ex E46 325ci M-paket
ex E46 M3 Competition
ex E46 M3 Coupe
ex E46 M3 Convertible
ex E92 330xd A-Paket
ex E91 335d M-paket
ex E90 M3
ex E92 M3 Competition
ex E92 M3 DCT AM
+ dalsich 500 koni

bawor320
Autor témy
Auto: 320 D 2004
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 22. Januára 2010, 11:17

Mr.S napísal:

Pri aute zaltacite a drzite otvaranie - nefunkcnym klucom. V druhej ruke mate druhy funkcny kluc a stlacite otvorit, stale drzite otvaranie nefunkcnym klucom. Ak sa dvere otvoria, kluc je KO. Ked sa nic nedeje znamena, ze kluc funguje len nie je prisposobeny.
Druhy kluc prisposobite tak, ze urobite inicializaciu bez toho aby ste dali kluc bez zapalovania.

ako to spravíš bez toho aby si dal kluč do zapalovania, ked je tu postup a začína odomknutím, potom kluč dať do zapalovania a do polohy 1 a bla bla bla.....? už som z toho LAMA, možno aj JELEŇ :(

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Piatok, 22. Januára 2010, 16:30

Mr.S napísal:

Tak nám povedz ako si to urobil.......sme zvedaví a budeme múdrejší pre budúcnosť....
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

sorglos
Auto: BMW e36 318ti `94
Kraj: Nitriansky

Re: nefunguje ovladanie centralu, štartovať ide

Nedeľa, 31. Januára 2010, 20:30

bawor320 napísal:

čo to je inicializovať? ako sa to robí nejaký podrobný návod?

Robi sa to tak ze centralom otvoris auto, potom musis nastupit a zavret dvere vodica (ak prebehne initializacia pri otvorenych dverach auto sa ti zablokuje a spravi ti to len bmw servis) strcis klucik do zapalovania a pretocis do pozicie 1 na max. 5 sekund potom pretocis spat na 0, na centrale zatlacis tlacitko na otvaranie dvery a zaroven stlacis tlacitko na zamknutie dvery v priebehu 10 sekund 3 krat za sebou, potom pustis tkacitko na otvaranie a pocas 10 sekund das klucik pod vnutorne spatne zrkadlo a stlacis jedno z tlacidiel, je jedno ktore, uspesna initializacia kluca sa prejavy zamknutim a naslednym odomknutim vozidla. Takto treba aktivovat aj ostatne kluce v casovom intervale 30 sekund inak sa stanu nepouzitelnymi.

Toto plati ak mas central original bmw na kluciku ktory funguje na baze infracerveneho svetla. Tento navod je priamo z manualu vozidla, jedna sa o bmw 318ti compact.
BMW e36 318ti compact
Superstomp Z 140

bawor320
Autor témy
Auto: 320 D 2004
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 1. Februára 2010, 14:13

Ja som môjho tatoša naprogramoval tak, že odomknem klučom, otvorím dvere , zatvorím dvere,kluč do zapalovania otočím do druhej 5 sekund čakám pak do polohy vypnem , vytiahnem stlačím šípku na odomykanie a držím popri tom stlačam do troch sekund tri krat zamykanie, pustím odomykanie ... auto sa mi zamklo a pak odomklo vsetko funguje ako má.....

star.x

Štvrtok, 22. Júla 2010, 07:33

caute, nechcem zakladat novu temu aj ked som tu hladal a nenasiel som..bol som pri mori a asi sa mi namocil klucik a ked som prisiel k autu neislo otvorit tak som ho manualne cez zamok otvoril a zacal hukat alarm.strcil som kluc do zapalovania a nastartovalo to..ale nejde mi central na dialkovom.vymenil som aj novu baterku a nejde to..ani druhy klucik mi nejde..ta cervena dioda mi blika tak neviem ci je kaput kluc alebo nieco ine..skusil som ho aj naprogramovat jak sa tu niekde pisalo ale nejde to..len mi potom blikala niekolko sekund ta dioda na kluci, ale central nezaplo.poradte mi co s tym? mam E46 320d,99.
ked auto tak BMW

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 7 neregistrovaných