... všetko o BMW ...
PeqpeK napísal:je tam GA6HP26Z
preco si myslis, ze ten automat by mal byt zastaraly? odporucam sa na nom ist previezt :)
u tych 6kvaltov mas aspon dost dlhu zivotnost, ale 8kvalty su este moc nove na to, aby si vedel, ci sa kazia alebo nie :) tolko moj nazor
(aj ked mat prachy na face, tak idem urcite donho...no nebude to kvoli prevodovke)
Kwaky napísal:
Sám ho mám teraz v E65, bol som na skúšobnej jazde s 730d xDrive 2014 a ten 8st. sa mi zdal po všetkých stránkach lepší, nemôžem si pomôcť, s tým mojím som si prešiel už aj repasom a nepočujem na neho nejakú extra chválu. A taktiež chcem kúpiť auto v záruke tj. minimálne ročník 2012 a vyššie, a príde mi divné aby som mal v aute s rv. 2012+ automat z roku 2000![]()
Konkrétne som mal vyhliadnutý tento kúsok, kde je cena velice priaznivá vzhľadom na rok výroby a najazdené km, ale odrádza ma práve ten AT http://bmw-rad-7.autobazar.eu/730d-id6139928.html
voMacK je mi to jasné a po E65 ma už asi nič neprekvapí čo sa servisu týkaa preto ako som napísal chcem kúpiť auto v záruke
TT-SIMIK napísal:8HP sa davali aj do predface ako píše omáčka ale do 740xd tam je 8 stupen.....ale musim ta varovat že tie 8 stupne su kvalitne iba do určitého počtu km....a ešte k tomu nevydržia to čo 6stupne.....si zober že sa tam šetrilo na materiali,lebo je to tak isto velka krabica(obrazne povedane) a ma o dva stupne viac.....ak by si kupoval relativne mlade auto,tak by som sa toho asi nebal....ale trošku sa divim že zaryty benzinista ide do kachiel naftovych...))))
Kwaky napísal:
Simik a to mam ist do N63 750i najvydarenejsieho motora tisicrocia ??to by bola zmluva s mefistom
PetoK napísal:Urcite chod do ropy, vsetky nove benziny su na <>.
Dogg88 napísal:OT ale strašne smiesne mi pridu tie nazvy ako 740i alebo 750d a pri tom trojlitre 6 valcove