... všetko o BMW ...
tvaroh napísal:pokial viem tak si mal predtym 520d v latke :) aspon sa mi mari
a predtym 320d na 14kach plechovych
voMacK napísal:No vsak prave
ViktorDDD napísal:auto má mať hlavne takú výbavu akú majiteľ potrebuje/využije, keď sa s tým jazdí každý deň 3km do roboty a späť tak HUD, sledovanie pruhov a podobné veci tam budú na kkt, zas keď v tom má človek presedieť polovicu dňa a lietať po svete tak nech to má komforty so všetkým čo sa dá, a všetky asistenčné systémy
tvaroh napísal:tak ako teraz mas paradnu, aj ked skoda mpaketu
ale napriklad take citanie znaciek ratam ako prudku picovinu, doma to mame od roku 2009 a prinos pre mna total onicom
detektor kolizie, blbost detto lebo to furt pipa ked sa trosku prilepis na dakoho a to v meste ci na obchvate ked sa preradzujem je nonstop
adaptivny tempomat ma zacina tiez pekne srat s tym prudkym brzdenim, ale tak ten by som este asi chcel
night vision, +- zbytocnost to by som bral jedine na jazdenom ze ak to ma tak +
skorej take veci kazdodenneho vyuzitia by som chcel, cize mozno tu kameru aj ked len podla nej sa cuva zle cize je skorej na dorazy dobra
a urcite sledovanie mrtvych uhlov radsej
tvaroh napísal:offtopic
ale znacku ti neprecita vobec? ci je len problem ze u nas sa rusia znacky krizovatkou a v DE znackou koniec zakazov
ja mam skusenost ze auto cita znacky krasne (nie bmw) akurat je problem ze napr precita 80ku na zlatych pieskoch a svieti tam po celej BA lebo nikde neni u nas koniec 80ky
ale napr cita aj ked vyjde na dialnicu a koniec dialnice a ine haluze