... všetko o BMW ...
miki012 napísal:no uvazujem nad vymenou auta a mal som e46 330d potom e61 525d teraz mam x5 a rozmyslam nad 330i.este som bavoracky benzin nemal tak by som to chcel vyskusat:).e60ku som sem nedal lebo 545i nieje ziadna na predaj:( a audi 4,2 benzin ma tiez zaujalo ale audinu som este nemal...ktory model by ste mi poradili?chcem dat do auta plyn aby ma to nezozralo:) a cena tak do 15tis ecek
quicky napísal:napr tato ma tiez priamy vstrek? http://audi-a6.autobazar.eu/42-v8-quatt ... 51326.html a bmw od roku 2007 su klasicke atmo?sory nejak tie benziny nemam nastudovane...boli klasicke V8 4.2 a a potom su od roku 2004-5 uz 4.2 FSI a to je priamy vstrek,tam sa to kombinuje palivo lpg tusim 30/70 pomer +- a to neni az taka uspora
cayman napísal:fuuu to ste ma moc nepotesili:( asi si necham radcej x5s BMW od 2007 (teda 3er urcite, ostatne rady neviem), resp. po face mali priamy vstrek, takze rovnaky problem..ak chces auto na plyn je jednoduchsie ked zoberes do 2007, tam nie je problem..
pomer plyn/palivo pokial viem sa miesa hlavne podla zatazenia..takze ked tomu rubes viac primiesava benzinu ako ked ides kludne..
cayman napísal:takze 330i 190kw este nema priamy vstrek?vies mi napisat oznacenie motorov ktore uz maju priamy vstrek? no a tych aut tu je tak malo ze hruza....dakujeme ficijanovy...Preco? Ved 330i mas kludne do 15.000 a do r. 2007 das v pohode plyn...aj 325i...
gtit napísal:Kasli na LPG ved taka 330i nezerie vela.