... všetko o BMW ...
cayman napísal:190kW nema priamy vstrek...tie sa robili 2005-2007. Tie s priamym vstrekom su 200kW.
DrakulaVladimir napísal:pri tych 190kw 3i a 160kw 2,5i boli problemy zo zlym domazavanim dvihatok,aspon toto kamarat stale riesi na jeho 2,5i
miki012 napísal:Kolko zerie?pocitam 10?
ptz napísal:a ked uz tak radsej 8valec ako 6valec, rozdiel v spotrebe minimalny, ale v zazitku citelny![]()
DrakulaVladimir napísal:ale bude tam rozidiel aj v servisnych nakladoch , no ňi? :)
ptz napísal:e 61 som mal a to auto ma nejak neoslovilo...nehovorim ze bolo zle mozno ta 545 by ma ocarila:) ale v sk neny ani jedna na predaj:( a tych 330i tiez dokopy any prd.. sudruh fico a jeho super dan celi trh dojebala
urcite budeale okrem O-kruzku to neni velky rozdiel
miki012 napísal:e 61 som mal a to auto ma nejak neoslovilo...nehovorim ze bolo zle mozno ta 545 by ma ocarila:) ale v sk neny ani jedna na predaj:( a tych 330i tiez dokopy any prd.. sudruh fico a jeho super dan celi trh dojebala
DrakulaVladimir napísal:hadaj koho som volil:))) si ma uz nepamatas? vozil si sa v mojej e61 v sladkovicove:)Treba volit M.Kotlebu:) a nebude kok@tficodan