Streda, 5. Júna 2013, 07:43
Tak Ty si dobre mimo kobrakai...
Ked je v automotive moznost zlavy, tak preco by som to nevyuzil? Vobec to nesuvisi s tym, ze by sa niekto hral na sociala alebo ze si dany diel nemoze dovolit. Predajca na tom tiez nema socialny rabat ked nema problem na to hodit 10% zlavu a este na tom kurevsky zarobi.
Podaktori tu servisuju auta a nechodia si do automotivu dokazovat, ze ja na to mam, poserte sa zo mna. Takto sa povacsine spravaju zbohatlici, ktorym bolo vsetko naservirovane zadarmo a potom sa objavi este par vynimiek, kedy pride pan so vsetkymi usporami a kupi si nove auto za katalogovu cenu a ma z toho radost, lebo na to setril cely zivot a ani ho nenapadne si pytat zlavu. To ale neznamena, ze je nieco zle na tom sa na zlavu opytat. Inak povedane, "cena" je to, co zaplatis a "hodnota" to, co dostanes. Cize sa len snazis dostat co najvyssiu hodnotu za co najnizsiu cenu, uplne normalne spravanie rozumneho spotrebitela, cloveka, ktory pozna hodnotu penazi a co pre to musel spravit, aby ich ziskal.
Mam vela znamych co nemaju najmensi problem s financiami a vzdy ich zlava potesi, pretoze si nepotrebuju dokazovat, ze na to maju, proste si to prisli kupit a ked sa to da dostat za nizsiu cenu, tak preco nie? Ved to co usetri moze investovat do niecoho ineho. A prave vdaka tomu, ze si nepotrebuju nic dokazovat, su mozno tam kde su.
BMW -Bayerische Motoren Wergel
Alfa Romeo Spider 1.8TS '99
e39 525i sedan '03 -ex
e39 520i sedan '01 -ex
pribehe36 316i Compact '97 -ex
pribeh