... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
dasto
Autor témy
Auto: E39 523iAt (sporak)
Kraj: Bratislavský

olej do automatu ZF

Piatok, 14. Decembra 2012, 20:39

Pre vsetkych ktory maju ZF prevodovku 4/5HP mi podla cisla dielu naslo tento olej, troska lepsie ako 21€ v Bawarii. Uz ho mam kupeny a ide sa na vymenu.
http://maziva.heureka.sk/ravenol-atf-5-4-hp-fluid/
radosť - jazda - bmw :.... vieme o čom ten slogan je

jetzt?
ex E39 523iA touring (sporak LPG)
ex E36 coupe 320i

korado
Auto: len V12 a len long

Re: olej do automatu ZF

Sobota, 15. Decembra 2012, 15:36

A v ktorej Bawarii ho nalievajú za 21€/liter? :shock:

Ja som platil 7,93€ + bandaska grátis :wink:
Prílohy
olej(3).JPG
olej(2).JPG
olej(1).JPG
INSTAGRAM: korado_korado

mys_iak
Auto: Bmw F31 316d
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 16. Decembra 2012, 08:40

tak tak aj ja v KE som platil do 8e/1L v Prahe na mna pozerali zase ako nazjavenie ked som sa pytal na olej... tak dali cenu okolo 13e/L

cize mozno aj zalezi v ktorej bmw predajni....
Bmw F31 316dAT
ex: e61 530iA+LPG
e36 320Ci+LPG
e39 530dAT
e46 320dT
e91 320d

dasto
Autor témy
Auto: E39 523iAt (sporak)

Pondelok, 17. Decembra 2012, 23:31

mys_iak napísal:
tak tak aj ja v KE som platil do 8e/1L v Prahe na mna pozerali zase ako nazjavenie ked som sa pytal na olej... tak dali cenu okolo 13e/L

cize mozno aj zalezi v ktorej bmw predajni....

hej hej, skus ist do bawarie na roznavskej...
radosť - jazda - bmw :.... vieme o čom ten slogan je

jetzt?
ex E39 523iA touring (sporak LPG)
ex E36 coupe 320i

korado

Utorok, 18. Decembra 2012, 00:30

Rožňavská tí sú asi najdrahší... nehovoriac o tom, že pokiaľ tam človek nepríde s novou sedmičkou robiť servis za niekoľko tisíc eur tak ich ochota nie je nič moc. Toľko moja skúsenosť...

Naopak celkom fajn sú v AutoMotiv-e na Trnavskej ceste, aj Lamač ujde... :smile:

k0be
Auto: mam

Utorok, 18. Decembra 2012, 13:49

Dik za tip.
V Bawarii na Roznavskej som za neho tiez platil peknu palku(presnu cenu si nepamatam, ale tych 21 eciek za liter by aj sedelo) a po tom ako sa ku mne spravali tam uz viac nepojdem ani krytky ventilkov kupit. Bol som tam po neho na 3krat, bandasku som musel mat vlastnu, vzdy ma nechali pekne dlho cakat, napriek tomu, ze som bol v predajni sam a este ma ten curak obvinil z toho, ze klamem, respektive si vymyslam. Nevedel mi ten dilino ani podla vin povedat, aky presne olej tam ide(su dva druhy vraj), ze si to mam pozriet na stitku prevodovky. Ked som mu vysvetlil, ze doma to fakt nemam ako dvihnut a na dvihak sa dostanem, az ked mi ten olej budu menit, tak slubil, ze nech pridem a pozru sa mi na to, ze medzitym by im mal prist, tak mi rovno daju, kolko budem potrebovat. Prisiel som a genius sa pyta, ci som uz zistil, ktory to chcem. Vravim, ze nie, ze mi slubil, ze sa mi na to niekto pozrie. Zacal sa smiat, ze to urcite nepovedal, a ze nech si to idem zistit alebo to mam risknut. Tak som zobral ten pravdepodobnejsi a objednal si ho(ano, ani ho nemali ako slubil). Ocividne som trafil, lebo problemy s tym neboli a nie su.
A to nebol jediny pripad, raz mi v mrazoch zabilo baterku a ako som neskor zistil, motor stihol natiahnut benzin(alebo take nieco, technik mi na moju otazku, kde bol problem vysvetlil, ze to 'bolo prechlastane') a to mu vadilo po vymene baterky pri starte. Stacilo vraj nastartovat pod plynom... Nebolo mozne dostat vyjazd k autu s diagnostikou(alebo aj bez nej, mne to bolo jedno), za ktory by som ochotne zaplatil(urcite by sa to vyriesilo na mieste, ked to bola taka banalita ako sa tvarili). Musel som zaplatit odtahovku aby som to tam dovliekol a im potom nejakych 40 eciek. Ked sa po nejakom case otec pytal pani v predajni, preco takuto sluzbu neposkytuju, tak sa tvarila velmi prekvapene, ze samozrejme, ze take nieco poskytuju a je to uplne bezne...
Sorry, som sa rozpisal, ale ked pocujem Bawaria Roznavska, tak to vo mne vrie...
ex E39 530iA

korado

Utorok, 18. Decembra 2012, 14:07

Máme staré autá a tým pádom nie sme zaujímavá klientela pre nich. Keď som sa bol pýtať na výmenu oleja v automate chlap mi zabil z brucha cenu 700€. Pýtam sa nie je to trochu veľa? On že nie, lebo vaňa a filter sú jeden kus a len to stojí cca 400€. Ja som mu oponoval, že určite nie, že filter je samostatne a chcem iba ten, tesnenie okolo vane a olej. Asi na tretíkrát sa pozrel do monitora a vážne. Zákazník mal pravdu. Tomu miestu sa vyhýbam ako sa len dá... #-o

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní