Utorok, 18. Decembra 2012, 13:49
Dik za tip.
V Bawarii na Roznavskej som za neho tiez platil peknu palku(presnu cenu si nepamatam, ale tych 21 eciek za liter by aj sedelo) a po tom ako sa ku mne spravali tam uz viac nepojdem ani krytky ventilkov kupit. Bol som tam po neho na 3krat, bandasku som musel mat vlastnu, vzdy ma nechali pekne dlho cakat, napriek tomu, ze som bol v predajni sam a este ma ten curak obvinil z toho, ze klamem, respektive si vymyslam. Nevedel mi ten dilino ani podla vin povedat, aky presne olej tam ide(su dva druhy vraj), ze si to mam pozriet na stitku prevodovky. Ked som mu vysvetlil, ze doma to fakt nemam ako dvihnut a na dvihak sa dostanem, az ked mi ten olej budu menit, tak slubil, ze nech pridem a pozru sa mi na to, ze medzitym by im mal prist, tak mi rovno daju, kolko budem potrebovat. Prisiel som a genius sa pyta, ci som uz zistil, ktory to chcem. Vravim, ze nie, ze mi slubil, ze sa mi na to niekto pozrie. Zacal sa smiat, ze to urcite nepovedal, a ze nech si to idem zistit alebo to mam risknut. Tak som zobral ten pravdepodobnejsi a objednal si ho(ano, ani ho nemali ako slubil). Ocividne som trafil, lebo problemy s tym neboli a nie su.
A to nebol jediny pripad, raz mi v mrazoch zabilo baterku a ako som neskor zistil, motor stihol natiahnut benzin(alebo take nieco, technik mi na moju otazku, kde bol problem vysvetlil, ze to 'bolo prechlastane') a to mu vadilo po vymene baterky pri starte. Stacilo vraj nastartovat pod plynom... Nebolo mozne dostat vyjazd k autu s diagnostikou(alebo aj bez nej, mne to bolo jedno), za ktory by som ochotne zaplatil(urcite by sa to vyriesilo na mieste, ked to bola taka banalita ako sa tvarili). Musel som zaplatit odtahovku aby som to tam dovliekol a im potom nejakych 40 eciek. Ked sa po nejakom case otec pytal pani v predajni, preco takuto sluzbu neposkytuju, tak sa tvarila velmi prekvapene, ze samozrejme, ze take nieco poskytuju a je to uplne bezne...
Sorry, som sa rozpisal, ale ked pocujem Bawaria Roznavska, tak to vo mne vrie...
ex E39 530iA