Vidim, ze je vsetko k veci

... auto som bol nakoniec pozriet ..... cakal som hodinu a pol pred jazdou, nemohli ho nastartovat, vraj, ze niekto nechal svietit cez noc, tak sa vybila .. dali novu baterku (ze ci chcem dnes na nom odist, aby tam dal novu baterku

)
dalej vysvitlo, ze nieje benzin, tak isli na pumpu s bandaskou po benzin a doliali asi 5 litrov, lebo stale svietila rezerva na jazde ...
auto je viditelne "skladane" ... dvere kufra su uplne ine, viacero nedostatkov. Motor po nastartovani piskal, klasicke rozvody to ale nema, tak nvm preco .... Brzdy piskanie samozrejmost ... cez celne sklo kvapkalo do interieru. Auto bolo umyte a vo vnutri bola po celej sirke vozidla na palubovke voda.
Na druhej strane, interier velmi ale velmi pekny. Auto zvonku vylestene do pucu (okrem dveri kufra)
Po hodke a pol nasledovala skusobna jazda, dovtedy reci typu, ze 99 % aut sa len nastartuje a ide sa , ze to je jedinecny pripad, ze mam si dat kavu.
JAZDA:Najprv som siel ako spolujazdec(motor zahriati), vyjazd na dialnicu, rozbehol to na 160km/h, ze pekne taha ... hned som sa ho chcel spytat ci mal nohu na podlahe, ale tak hovorim si v duchu, zachvilu pojdem ja, tak oskusam a uvidime. Po 10 km vymena. Sadam. Prevodovka v riti. Zaciatocna poloho v neutrale nebola pod 3 ale pod 5. Cize z N potlacit hore nie do 3 ale rovno do 5.
Rozjazd, v meste pomalicky netlacim ho .... vyjazd na dialnicu, podradim, dam tam 3, pedal do 3/4 neskor podlaha .. auto nic .. pomaly, laxne, bez stavy ... fajn, dam tam 5, pohodovych 120km/h, schadam, kruhovy podradim, 2 plny ... znova to iste .. ziadna zver na 230 PS .. Moja ex OI 150PS 4x4 bola raketa oproti tomu (rovnake pocity mala aj priatelka a kolega vzadu.)
Dojdeme, vystupim, zhodli sme sa, oznamim, ze nie, netaha, hluk od kolies, prava strana od zadneho kolesa nieco pocas celej cesty suchalo atd. atd.
Hned za manazerom, ze dohodneme sa atd. atd.
Dik, nechcem. Dovidenia ...
Skoda, dufam, ze nezanevriete na AAA Auto, a ze Vase dalsie auto kupite prave u nas.PS: Chceli to auto predat dnes a to prave mne

Ze 100 EUR mi vedia spustit.