... všetko o BMW ...
rebel napísal:Ahoj,
Ked sa ti zide kazde euro, kup si skodovku. Ak chces velke, bezpecne, silne s charizmou tak bmw x5 :)
andymc napísal:tu je podobna tema mozno trocha pomoze bmw-nakupna-poradna/menit-bmw-za-audi-t59001.html?hilit=audi
mexxsk napísal:ja osobne urcite 5ku, tiez som chcel 520ku so 130kW motorom a myslim ze pre rodinu na nase cesty je to uplne postacujuci motor a oproti A6ke je ten motor podstatne silnejsi, kedze 2l audi ma len 103kw, a bmw ma 130kW a spotrebou je natom lepsie urcite BMW. a je to zadokolka, takze aj trosku zabavy, i ked uz pri 5ke to neni to prave ako pri 3ke
mexxsk napísal:pochopil, ale ked chce rodinu neznamena to ze bude jazdit ako dochodca a nebude sa chcet raz za cas vyblaznit ked nasnezi alebo naprsi, a nemusi kvoli tomu kupovat hned z4. co sa tyka vykonu, tak 520ka ma seriova 177koni, cize je to podstatne silnejsie a ked by si to dal nachipovat ma to cez 200kloni co je uz dost slusny vykon pri priemernej spotrebe do 6l. a este jedno, co som sa bavil s predajcom audi, tak on sa vyjadril ze 2l do a6ky je malo.