... všetko o BMW ...
anderson napísal:Nebránim sa ani tomu 3-litru, aj keď si myslím že 2.0 by bol v tomto prípade vhodnejší, musím priznať že v 3-litry som sa ešte neviezol, takže nemôžem porovnať. Spotreba myslím okolo 2 litre v neprospech 6 valca tiež nieje zanedbatelná. Padla mi do oka jedna X3, výbava skoro ak nie celkom maximálna, čo vy na to?
Pánko má už X5 je druhý majiteľ, má to už dávnejšie z Talianska
http://autobazar.autovia.sk/bmw-x3-3-0da-160kw-1188563
anderson napísal:Tak auto je doma, včera sme to doviezli. V BMW na diagnostike vyhodilo pár vecí a to nutná výmena oleja v rozvodovke, pretesniť sacie potrubie a turbo, pretesniť inter cooler, zadné tlmiče trochu slizia, pred zimou vymeniť žhaviče a neoriginálna batéria.
Samotný šéfmechanik nám odporučil vymeniť ten olej , on by dal možno pretesniť to sanie, žhaviče sa prejavia v zime a ostatné by momentálne neriešil, tieto vecičky sú bežné aj u novších áut, žiadne závažné chyby.
Čo sa týka podvozku , auto bolo na zdviháku, mal som možnosť to vidieť, mechanik tvrdí že stav takmer nového auta, všetko tuhé, nebol najmenší problém.
Mimochodom stav tachometra na chlp sedí. Po tomto nebolo čo riešiť, žena je spokojná majiteľka X3.