Ak mas rozpocet 2000e tak by som ti poradil nic nepreskladavat typu 323i na 325i. Preto ze auto v tejto cenovej relacii a najazdom skoro 300.000km potrebuju poznornost na inych miestach.
323 na 325 sa preskaladat nevies, max. M50 sanie ale tym to auto iba viac roztuzingujes.
Auta som moc nestudoval len rychlo preklikal obrazky...
323i - ta je tam uz mesiace, treba ju ist pozriet preco ju este nik nezobral. Fotka motora uchvatna. Ale kebyze sa do toho pustis by to mohlo byt asi naj vozidlo z tych vsetkych. To znamena ze okrem prihlasenia to prave vydavky iba zacinaju
320i - tiez ju treba ist pozriet. Fotky na zimakoch su v strede leta tiez funny. Tiez je toto auto tam nejaky cas, mozno by si ho vedel dat dole nieco za tie brzdy.
318is - tie fotky su uchvat. Inac je to taka neskora 95ka. Do tohoto by som nesiel urcite.
318is - no nech ti nejebe

Inac kolesa mozes poznat. Mali ich tu 2 clenovia klubu... Bud hladas auto na jazdenie alebo na amaterske preteky. Pry 325mm brzdach ta nove zimmne gumy budu stat polku ceny toho auta
tds - bez spolujazdcoveho airbagu - dorobeny siber a najsocialnejsia vybava. Cize tiez nie... A niekto tu raz dobre spomenul. Ak uzivis TDS uzivis aj M3..
Cize prve 2 pozriet... inac hladat dalej