ano, mate pravdu v tom, ze e36 M3 sa dnes nekupuje a nepouziva ako mulica a nakupna taska. Hej, dnes je tych par tisic rocne aj realny udaj, ak ma clovek v rodine 2-3 auta.
Ale, aj toto auto bolo volakedy nove. Niekto si ho kupil a predpokladam ze nie na to, aby stalo v garazi. (aj ked aj taketo pripady su) Viem ze je to ine majitel od majitela, ale ked som za posledne roky videl / sedel v nejakej M3 (e46/e90), tak kazda mala rocne tych 20-25tis nabehnute. Ked totiz take auto uz mate, chcete sa na nom aj vozit a aj ked ho na zimu mozno setrite a behate na inom, od jari do jesene si to vynahradite.
Ja netvrdim ze prave toto auto nemoze byt ten pripad, len sa mi zda, ze 10tis rocne bude asi trosku dalej od pravdy. (moj osobny nazor) Vzdy som sa velmi cudoval tomu, ze poznam kopu stastnych majitelov spokojne jazdiacich v BMW s viac ako 250tis km, ale z inzeratov clovek nadobudne dojem, ze tieto auta sa rozpadaju a sublimuju pri 200tis km, lebo take sa skoro ani nepredavaju

BMW 320d E91Seat Ibiza ST, 1,2TSI DSG
EX - Seat Leon II
"Si to, čo tvoje auto. Neveríš? Bež do garáže, otvor bránu... pozeráš sa na seba!"