... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

mmracing.sk

risiblazo
Autor témy
Kraj: Trnavský

BMW 316 coupé 1996 kúpa

Streda, 5. Januára 2011, 22:59

Zdravím. Chcel by som si kúpit BMW 316 coupé r.1996.
Ale potrebujem poradit, na čo by som si mal dávať pozor ked sa nanho pôjdem pozriet (na obrazku super), taktiež, či neboli tieto ročníky kazové, kolko si potiahne z nádrže pri normálnej jazde a ked tomu človek trochu šlapne na plyn. A aké su ideálne otáčky motora na normálnu spotrebu. Vopred dakujem O:)

Užívateľov profilový obrázok
balko
Auto: e36 320i
Kraj: Žilinský

Re: BMW 316 coupé 1996 kúpa

Štvrtok, 6. Januára 2011, 08:49

tu mas link na spotrebu a prečitaj temu: Nez vyrazim kupit svoje prve Bawo E36 (BMWklub.cz) :D

http://www.spritmonitor.de/de/uebersich ... owerunit=2

heroe
Auto: BMW e46 330ci ´01
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 6. Januára 2011, 14:21

no prečítaj si tú tému....

spotreba sa dá urobiť aj lepšia ako je na tom odkaze.......

otáčky zistíš podľa ekonometra (ten ťa zrazí späť na 1700 ot/min kde by mala byť spotreba na rovnej ceste presne 6 litrov, ak bude viac tak ho ani neber :wink: )...........

a hlavne nekupuj si coupe s 1.6, to je najväčšia blbosť akej sa môžeš dopustiť (to auto má na stovku 12.7 sekundy, dá ťa dole aj špatná fabia, zatiaľ čo ty budeš sedieť v peknom športovom coupe :lol: ), prečo myslíš že sú také lecné? Ja by som sa v tom hambil ako pes.

Užívateľov profilový obrázok
maiki
Auto: 02" E46 320d
Kraj: Bratislavský

Piatok, 7. Januára 2011, 09:39

heroe napísal:
no prečítaj si tú tému....

spotreba sa dá urobiť aj lepšia ako je na tom odkaze.......

otáčky zistíš podľa ekonometra (ten ťa zrazí späť na 1700 ot/min kde by mala byť spotreba na rovnej ceste presne 6 litrov, ak bude viac tak ho ani neber :wink: )...........

a hlavne nekupuj si coupe s 1.6, to je najväčšia blbosť akej sa môžeš dopustiť (to auto má na stovku 12.7 sekundy, dá ťa dole aj špatná fabia, zatiaľ čo ty budeš sedieť v peknom športovom coupe :lol: ), prečo myslíš že sú také lecné? Ja by som sa v tom hambil ako pes.

suhlasim s nazorom ze 1,6 v coupe, resp v BMW coupe je BLBOST, reci typu, ze ti to staci, a nebudes sa nahanat a tak dalej su OT, lebo kazdy kto ma auto tomu slapne na krk a ked ta predbehne nejaka 1,6 felda, a ty budes mat pedal na podlahe tak ti to pride trochu ako trapas... mal som 316i sice sedan, ale bolo to iste... coupe je MOZNO o cosi lahsie, ale pochybujem ze ma viac citelneho vykonu ako sedan... spotreba, pri lenivej jazde mesto, tak 60km/h na 5 cca 6+ litra, ale vacsinou tak okolo 7-8, dialnica 9-10 "sportova" jazda tak do 15, teraz mam 323i a spotreba je 8-10 kombinovana, sport jazda aj cez 15 (ale stoji to za to) :D ... a vykon neporovnatelny !! hod sem link na to bawo, dostanes viac rad a odporuceni, mozno to auto niekto pozna.. ze ho niekto kupi skor sa bat nemusis ;-)
Your car. Your story. So don't let someone else write the book.
E46 320d 02"
ex E36 323i 96"
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných