heroe napísal:no prečítaj si tú tému....
spotreba sa dá urobiť aj lepšia ako je na tom odkaze.......
otáčky zistíš podľa ekonometra (ten ťa zrazí späť na 1700 ot/min kde by mala byť spotreba na rovnej ceste presne 6 litrov, ak bude viac tak ho ani neber

)...........
a hlavne nekupuj si coupe s 1.6, to je najväčšia blbosť akej sa môžeš dopustiť (to auto má na stovku 12.7 sekundy, dá ťa dole aj špatná fabia, zatiaľ čo ty budeš sedieť v peknom športovom coupe

), prečo myslíš že sú také lecné? Ja by som sa v tom hambil ako pes.
suhlasim s nazorom ze 1,6 v coupe, resp v BMW coupe je BLBOST, reci typu, ze ti to staci, a nebudes sa nahanat a tak dalej su OT, lebo kazdy kto ma auto tomu slapne na krk a ked ta predbehne nejaka 1,6 felda, a ty budes mat pedal na podlahe tak ti to pride trochu ako trapas... mal som 316i sice sedan, ale bolo to iste... coupe je MOZNO o cosi lahsie, ale pochybujem ze ma viac citelneho vykonu ako sedan... spotreba, pri lenivej jazde mesto, tak 60km/h na 5 cca 6+ litra, ale vacsinou tak okolo 7-8, dialnica 9-10 "sportova" jazda tak do 15, teraz mam 323i a spotreba je 8-10 kombinovana, sport jazda aj cez 15 (ale stoji to za to)

... a vykon neporovnatelny !! hod sem link na to bawo, dostanes viac rad a odporuceni, mozno to auto niekto pozna.. ze ho niekto kupi skor sa bat nemusis