... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

obchodna sekcia

rase
Autor témy
Kraj: Trnavský

vcera som bol pozerat bawora e36

Utorok, 20. Júla 2010, 11:40

cavte, vcera som sa vybral do nr pozret e36 coupe a poviem vam vecsi srot bmw som esce nevidel,interier humus,tapacire posrobovane samorezkami,chybali tam aj krytky ,motor nesiel po pridani skapinal vraj treba vahu vzduchu,chladic tecie,chalan nemal od auta vobec ziadne doklady ,jedny dvere sa otvarali dohora-zhrdzaveny mechanizmus,vrzgalo to zle sa stoho vystupovalo, proste strasna raroha a on ze chce zato 1000e a to mi nvedel odtoho ukazat ziadne doklady :D...esce som zabudol bol to premudreli "automechanik" ,tvrdil ze chladic kupinato novy za 30eur vahu novu 50eur a ze vsetko original bmw, ale ked sme sa ho pitali preco to teda nevimenil a nedal auto doporiadku ked vie zohnat take lacne diele tak ,ze on to dava v takomto stave za 1000 e :D http://bmw-rad-3.autobazar.eu/e36-318is-id1656864.html

Užívateľov profilový obrázok
ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS
Kraj: Bratislavský

Re: vcera som bol pozerat bawora e36

Utorok, 20. Júla 2010, 11:47

my sme sa boli minulý týždeň pozrieť s kamošom na jednu e36 TDs touring ktorú si vyhliadol, na fotke vyzerala OK, keď sme to auto z diaľky uvideli tak som si povedal bomba pekné kolesá, atď., no keď som sa na to pozrel lepšie tak hnus, nárazník prichytený drôtom, blatníky nie že nelícovali ale odstávali aspoň 2cm a komplet zhrdzavené aj prahy atď., interiér ako po vojne, motor nechcel poriadne chytať ani za studena nie to ešte za tepla, hrkotal a buchotal, proste to auto už ani na ND by som nedal, a chcel za to okolo 2500 :mrgreen:
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

R0nnIe
Auto: 325i e36 coupe
Kraj: Žilinský

Utorok, 20. Júla 2010, 11:50

Ja som teraz predal 318ku bez hrdze, vo povodnom stave. Zachovale, akurat lak bolo treba prelestit a opravit od kamienkov na niejakych miestach za 1100 euro, a aj to som ho ledva predal

rase
Autor témy

Utorok, 20. Júla 2010, 11:53

no tie fotky klamu...ale horsi je ked esceaj majitel ti klame :D dnes idem pozret bmw 525tds do ba, predava ho aj tu na fore..

johnyfly1
Auto: E36/316i compact

Utorok, 20. Júla 2010, 12:34

podla mna je cena dobra.... podla mna sa tu na slovensku predavaju tieto bmw pod cenu a v cechach ani nehovorim :-({|=
ked taky vrak stoji 1000e tak za lestenku by bolo tak 4000e lezne niee ludia by ju chceli za 2000e #-o a nezalezi na tom ako bolo o to auto sratane ](*,)
E36 compact 316i           (||||)(||||)

xtreme
Auto: felda, stilo

Utorok, 20. Júla 2010, 12:44

johnyfly1 napísal:
podla mna je cena dobra.... podla mna sa tu na slovensku predavaju tieto bmw pod cenu a v cechach ani nehovorim :-({|=
ked taky vrak stoji 1000e tak za lestenku by bolo tak 4000e lezne niee ludia by ju chceli za 2000e #-o a nezalezi na tom ako bolo o to auto sratane ](*,)

ale radsej si slovaci kupia rarohu za 1000e a pak do nej nasypu 4000e aby to aspon ako tak slo a ako tak vyzeralo, ale lestenka z toho uz aj tak nikdy nebude.. mozno tak 1 pripad zo 100.. slovenska natura.. :roll:
.

patres
Auto: qupé

Utorok, 20. Júla 2010, 12:46

To je tak vsade nielen u nas.

R0nnIe
Auto: 325i e36 coupe

Utorok, 20. Júla 2010, 13:08

Ja som mal skor opacny pocit, ze kazdy chce auto zadarmo a najlepsie nove. Ked som predaval 318ku, tak kazdy mi zavolal a vzdy bola konverzacia takato: Preco to auto predavate tak lacno, co je na nom pokazene? Nic, mam druhe auto a toto potrebujem predat. Akurat lak treba na nom vylestit ak ho chcete mat pekne , ale za tu cenu je to super auto. Druha otazka hned bola :Ta cena je pevna? Nedalo by sa este zjednat?

A potom ked som povedal ze az ked ho pride pozriet ze sa mozme o tom rozpravat zacal sa odvolavat na to ze je na predaj aj niejake TDSko alebo nieco podobne za 800 euro.

BMino
Auto: modre

Utorok, 20. Júla 2010, 13:25

nuz taky su ludia, tiez mi uz par ludi za touringa nukalo 7000 :D sak za to si nedovezem v takom stave bez paketu, nieto este s nim :lol:

rase, aj takto vyzera pre slovaka TOP stav :mrgreen:
e91 330d
e90 320d - ex
Land Cruiser 90 3,0 td
2000 CA - ex
Pajero 2,8 td intercooler FL - ex
e46 330d touring M-paket II - ex
e36 320i limousine M-paket - ex
e36 M3 coupe SMG - ex
e30 320i coupe M-Technic - ex
---------------------------------

ukh

Utorok, 20. Júla 2010, 15:11

rase napísal:
cavte, vcera som sa vybral do nr pozret e36 coupe a poviem vam vecsi srot bmw som esce nevidel,interier humus,tapacire posrobovane samorezkami,chybali tam aj krytky ,motor nesiel po pridani skapinal vraj treba vahu vzduchu,chladic tecie,chalan nemal od auta vobec ziadne doklady ,jedny dvere sa otvarali dohora-zhrdzaveny mechanizmus,vrzgalo to zle sa stoho vystupovalo, proste strasna raroha a on ze chce zato 1000e a to mi nvedel odtoho ukazat ziadne doklady :D...esce som zabudol bol to premudreli "automechanik" ,tvrdil ze chladic kupinato novy za 30eur vahu novu 50eur a ze vsetko original bmw, ale ked sme sa ho pitali preco to teda nevimenil a nedal auto doporiadku ked vie zohnat take lacne diele tak ,ze on to dava v takomto stave za 1000 e :D http://bmw-rad-3.autobazar.eu/e36-318is-id1656864.html

Ale prosim Ta. Tiez som toto auto predcasom registroval. Uz aj na obrazkoch vyzera - s prepacenim za vyraz - zle. Uz doma mi z toho bolo na grcanie a kedze nazivo to urcite vyzera este o 110% horsie, tak asi by som sa mu tam musel vy.... pod kapotu. :)
No ale v SR za 1000 EUR...no nekup to....

rase
Autor témy

Streda, 21. Júla 2010, 14:07

jj vizeralo zle uz na foto ale to som si esce poveal ze sak pohram sa stym aspom budem mat co robyt , no bolo to fakt o 110 percent horsie... uz som kupil vcera e34 tdsko v plnej vybavicke, pomali to davam dokopy je to pojazdne ale treba porobyt par malickosti ako navarit novy drziak chladica, geometria, niektora elektronika nefunguje, chybaju niektore listy atd...ked som prisiel domov tiekla mi voda cez expanzku ,vcom je problem ?dufamze nie hlava..

fioro
Auto: 156 1,9JTD
Kraj: Košický

Streda, 21. Júla 2010, 15:03

](*,) co k tomu dodat
...... Obrázok......
.............Moje sadzomety...........
BMW e34 525tds EX
Ford Transit 2,5 td EX
Opel Campo 2,5td 4x4 EX
Alfa 156 1,9 JTD

rase
Autor témy

Streda, 21. Júla 2010, 15:26

ako sa prejavuje prasknuta hlava ? co mohlo sposobyt vytekanie vody cez expanzku, teplota na ukazatelovy nebola zvisena, ukazoval polovicu...

xtreme
Auto: felda, stilo

Streda, 21. Júla 2010, 16:41

rase napísal:
jj vizeralo zle uz na foto ale to som si esce poveal ze sak pohram sa stym aspom budem mat co robyt , no bolo to fakt o 110 percent horsie... uz som kupil vcera e34 tdsko v plnej vybavicke, pomali to davam dokopy je to pojazdne ale treba porobyt par malickosti ako navarit novy drziak chladica, geometria, niektora elektronika nefunguje, chybaju niektore listy atd...ked som prisiel domov tiekla mi voda cez expanzku ,vcom je problem ?dufamze nie hlava..

dufam ze nie moje td :lol:
no ale k veci.. tipujem to na zavzdusnenie, na kryte termostatu bol odvzdusnovak, aspon na td, dufam ze je to tam tak isto.. tiez ked som to mal zavzdusnene sa to podobne prejavovalo.. dakde som cital ze by sa to malo aj samo odvzdusnit, na expanzke ten vrchnak ma ventil, skus pozriet ten, ci sa otvara, cez ten by sa to malo odvzusnit, ale to neviem isto..
len odstranit pricinu zavzdusnenia.. chladic? hlava? tesnenie pod hlavou? hadice?
podla toho co pises to musi byt fakt cukrik :mrgreen: :lol:
.

rase
Autor témy

Streda, 21. Júla 2010, 17:09

xtreme napísal:
dufam ze nie moje td :lol:
no ale k veci.. tipujem to na zavzdusnenie, na kryte termostatu bol odvzdusnovak, aspon na td, dufam ze je to tam tak isto.. tiez ked som to mal zavzdusnene sa to podobne prejavovalo.. dakde som cital ze by sa to malo aj samo odvzdusnit, na expanzke ten vrchnak ma ventil, skus pozriet ten, ci sa otvara, cez ten by sa to malo odvzusnit, ale to neviem isto..
len odstranit pricinu zavzdusnenia.. chladic? hlava? tesnenie pod hlavou? hadice?
podla toho co pises to musi byt fakt cukrik :mrgreen: :lol:

moze byt aj to zavzdusnenie, tiez mi to kamarad pisal... cukrik to bude ked ho dam doporiadku,neni vzlom stave su to malickosti no je ich dost :)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 16 neregistrovaných