Diky za reakcie :)
Co ma zaujalo konkretne na tomto? Tak, je to F31 s automatom, pacila sa mi farba, ma to menej nez 150k km a menej nez 6 rokov :)
Ale takto - toto konkretne auto som dal len ako priblizny priklad, pretoze zatial sa kupovat este nehodlam a kym nadide cas, tak toto uz bude mozno prec.
K jednotlivym poznamkam - OK, pri tej klimatizacii som si naozaj neuvedomil, ze je to len manualna a digitalnej sa vobec nebranim, mozno si ju dokonca dam ako
must-have. Co sa tyka tempomatu, tak tu mi staci i pritomnost obycajneho, avsak ak bude k dispozicii adaptivny (ci existuju aj nejake ine v tychto modeloch?), tak urcite nepoviem nie :)
Sedacky skutocne neriesim, je mi jedno, ci budu latkove alebo kozenne, zaroven vobec neriesim ten stredovy displej, kedze ako navigaciu vzdy pouzivam telefon.
Co sa tyka motorizacie - mno
subjektivne pride tych 105kW dostatocnych. Nie som ziaden pretekar, na dialnici mi staci konstatnych 140km/h a predpokladam, ze nejaka vykonnostna rezerva tam bude. Ale nazov temy je 318/
320D, pretoze urcite, ak bude prilezitost, budem preferovat silnejsiu verziu.
Tak ci onak nehladam nejaku najvypimpovanejsiu F31, ktora je na trhu, pretoze este vzdy bude do istej miery dolezita cenovka. Nie zeby bol nejako znacne priskrteny rozpocet, ale jednoducho nechcem naliat
zbytocne vysoku sumu do auta, ktore aj tak bude vacsinou stat v garazi, kedze nenajazdim viac nez 9-10k km do roka. A aby sa teraz nespustil zbytocny flame - tak nie, nejazdim autom 2km do roboty ani na nakupy. Do roboty pouzivam vlak a na nakupy nohy

A ked uz nastartujem auto, tak minimalne tych 20-30km spravim (plynulym tempom), cize ten motor (a hlavne vyfukova sustava) nebude trpiet v nejakych rannych zapchach a neustalymi startami. Samozrejme, ak by sa dalo, tak preferujem benzin, ale co som pozeral, tak vacsinou aut je dnes v ponuke s dieslom...