Utorok, 16. Decembra 2014, 13:31
fotky napriklad u mna v pribehu, menil som uz 2x, robota akoze erotika strasna, cena viac nez strasna
povodne ktore som menil pri 250t a boli origo sa spravali tak, ze mi v zakrute uchadzala rit, podtacala sa mi zadna naprava. ak som zaradil rychlost a zatiahol rucnu, bol som schopny potlacit auto asi o 5cm dopredu, auto sa vytiahlo zo silentov doslova.
dal som tam meyle HD, vydrzali az 70tkm, 3/4 boli roztrhane, ulozenie sruby vytiahnem rukou plus kade tade po tele maju pukliny a trhliny. cestujuci na zadnych sedadlach dostavali take supy do chrbtice, ze po 5km som skoro hodil sablu. stale som myslel, ze moj pes je precitliveli, lebo som mal komplet osableny kufor po prejazde ke-ba(alebo opacne), po vymene silentov mam problem zobudit psa v kosiciach. okrem ineho ked som siel prazdny, spravalo sa to, akoby som mal vysypanu sersambednu v kufry pri prejazde akoukolvek nerovnostou strasny rachot a rit mi nenormalne uskakovala na priecnych nerovnostiach. jazda po R1 bola zazitok, hlavne prejazdy mostovych diletacii.
ak mas ale vykusane gumy, tvoj problem bude uz vo vyssie popisanych granatoch a hokejkach, kup lemforder, robota je to tiez prudko eroticka a neoplati sa to robit 2x. okrem ineho ti to mozno vrzga ako stary rebrinak.
samozrejme tieto 2 problemy sa nevylucuju a u mna isli ruka v ruke.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov