Nazadr pri parkovani pri jazde rovno dozadu aj pri zaltačení pravej prednej strany počuť nejaké vrzganie a auto aj tak trošku na tu pravu prednu stranu sadlo nie čisto až na zem ale len tak možno o 2cm čo to môže byť tlmič, pružina či čo ? Viem že rameno je vybité ale pochybujem žeby kôli ramenu auto sadlo stalo sa to po prejazde kruhového objazdu žiadne buchnutia nič som nezrazil do žiadnej dierky som nevošiel začalo to z ničoho nič čo to môže byť ?
E39 523i 125kW Ex Ford Mondeo MK3 2.0 TDCi 96kW Ex E39 530dA Touring 142kW
neotrhol si sielntblok stabilizatora? alebo potom pruzina ti pukla, dvihnut/lahnut pod auto a kuknut
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
necitis pri prejazde nerovnostami, hlavne cez kolajnice ze ti ide odskakuje zadok do strany ? Taktiez skus na zdvihaku pohybat kolesom, ci nema volu a budes v obraze.
rotwa, ak mi uskakuje prdel pri prejazde priecnou nerovnostou, co to je? tlmice, granaty, hokejky vymenene ramena rovne, posledne pevne geometria 3d laserova spravena
Ak riesis to co ja (uz som chory z toho) tak u mna to mozu byt uz jedine balony pneu s vysokym profilom. Mam urobene vsetko co ty (L-kam inak nic nebolo) a stale to citim pri kolajniciach. Predtym som mal dokonca volu na lavom kolese (granaty), teraz je uz pevne a stale to citim. Ked som to mal na E39, boli to granaty, ale tam som mal namiesto pneu tenky nater gumy na elektronoch v porovnani s tym co mam na sedme, cize ja to zvalujem na pneu
ked ti robili geometriu, nemal si problem nastavit vzadu zbiehavost kvoli ramenam ?
No poriešeno škrípalo to nie vzadu ale vpredu a bol to ten plech čo je za kotučom odrhol sa uchyt podľa slov mechanika vraj odhnil úchyt hrdza a sa to uvolnilo a trelo to o kotuč ale hlavne že kym auto nebolo v servise nič s tým nebolo
E39 523i 125kW Ex Ford Mondeo MK3 2.0 TDCi 96kW Ex E39 530dA Touring 142kW
rotwa, ak mi uskakuje prdel pri prejazde priecnou nerovnostou, co to je? tlmice, granaty, hokejky vymenene ramena rovne, posledne pevne geometria 3d laserova spravena
tie idem menit uz 2x a mam velke podozrenie na nich meyle nevydrzali ani 70tkm, povodne boli pevnejsie po 250t
tie idem menit aj ja (trieskanie pri prejazde priecnou nerovnostou) a urcite by som nebral meyle. ani HD nedosahuju taku kvalitu ako lemforder a pritom su rovnako drahe