... všetko o BMW ...
jararak napísal:mam dis, v ba budem az kolo 10 vecer, samozrejme vieme to riesit aj vecer chalani, ale skor by som to videl zajtra
btw, pelo ty si prehodil nezname budiky - bola chyba komunikacie na zbernici, on ma oboje budiky nakodovane ale mal asi dole volant, aspon to je moj dojem, samozrejme vela ineho moze byt pokazene/rozladene
jollyjoker napísal:Nechcel som to komplikovať, ale sám v tom nemám jasno ako to je s tými budíkmi. Či je rozdiel pred a po FL a aké typy sú. HIGH a tie s malým displayom.
História auta hovorí toto. Keď bolo auto na KO boli tam budíky ako na fotke (fotka z KO). Keď som auto kupoval boli tam už budíky HIGH a ja som ich vymenil za budíky HIGH (kvôli pixelom).
Áno bavíme sa o 540i manuál 2/2000.
Na strednej konzole je obyč. rádio s dvojitým riadkom a s tlačítkom BC. Fotku môžem pridať.
jollyjoker napísal:Airbone: zabudmime teda na LOW budíky ktoré tam mohli aj nemuseli byť lebo ja keď som auto kúpil boli tam budíky HIGH s vypadanými pixelami (verím že aj tie už neboli pôvodné - najazdené km s bodkou). Tie budíky ktoré som tam ja menil sú na 100% mladšie ako tie čo tam boli pôvodne. Sú z auta ktoré som vlastnil a bola to 540i automat 10/2000. To znamená že by sa mali dať nakonfigurovať na aktuálne auto z 2/2000 540i manuál. O potrebe nakódovaní som vedel a aj som to dal spraviť, samozrejme že by som dal staré repasovať radšej ale ani tie nie sú pôvodné lebo mi nefungovala s nimi klimatizácia a bol vyšší voľnobeh. Takže rozhodnutie padlo na novšie budíky z rovnakého modelu a motorizácie len z automatu čo som dal prekódovať.
PetoK: si si rýpol ale moc si mi nepomohol. O tom čo si napísal viem veľmi dobre. Budíky by som nemenil keby tie pôvodné boli naozaj pôvodné a nie z nejakého iného vozu a s nízkym nájazdom KM. Ja som tam dal budíky s nájazdom vyšším o 40tis KM a vôbec ma to netrápi.