Nedeľa, 9. Decembra 2012, 14:23
No ja som si nevsimol, ci mi to robilo min. zimu, lebo som tolko este to auto nepouzival. Ale vymenil som niekedy zaciatkom oktobra komplet chladiacu (vypustil som chladic, expanzku a aj vsetko z motora) a teraz sa mi zda, ze sa pomalsie ohrieva. Mozno je to len subjektivny nazor, ale vsimol som si aj, ze niekedy za jazdy (jazdim len mesto) rucicku nemam v strede, ale kusok spadne a tak sa drzi (zruba niekde medzi stredovou ryskou a tou stvrtinovou). Ale nesledoval som to este cez menu, kolko presne stupnov vtedy motor ma, tak neviem.
Vsimol som si este vcera 2 veci. Ked som jazdil, tak som mal od nastartovania nastavenu teplotu na 32 st. pre obe zony, ale ventilator skoro nefukal (auto uz bolo zohriate) a akonahle som ubral teplote na ca 29 st., tak sa ventilator rozbehol na plne obratky a zacal fucat teply vzduch do kabiny. Druha vec je, ze som si vsimol, ze aj ked dopredu mi fuci teply vzduch, tak na zadne sedacky siel stale studeny. Klimu mam vypnutu a distribuciu vzduchu mam stale na automatike.
Nejazdím tak rýchlo, letím tak nízko!
EX - BMW E39 528iA
EX - BMW E66 745Li, '03
EX - BMW E30 324d, '87