... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Peters2
Autor témy
Auto: BMW e46 tour 999PS
Kraj: Žilinský

Problem-asi palivo

Utorok, 3. Apríla 2012, 11:11

Zdravim chlapy, mam taky problem ze po pridati a vytoceny motora cca. 3000-3500 otacok mi nasledne klesnu na volnobezne a auto strati uplne tah... momentalne menim palivovy filter, vzduchovy bol meneny, turbo po repase... Len by som sa este opytal na co su diely z obrazka c. 8 a 11- na konci hadicky (asi spatny ventil)...
http://bmwfans.info/parts/catalog/E39/Sedan/Europe/530d-M57/LHD/M/2000/browse/fuel_preparation_system/fuel_pipe/

diel cislo 8 ide prefuknut uplne lahko co sa mi nezda ak je to spatny ventil a ten druhy nejde vobec prefuknut, je tam strunka a vyzera to tak ze pri vacsom tlaku to prepusta spat palivo... Poradte pls. diky

marekpopcak
Auto: bmw e39 525 tds
Kraj: Zahraničie

Re: Problem-asi palivo

Utorok, 3. Apríla 2012, 21:49

Podla mna ako hovoriš tak váha vzdchu.ke som na svojom aute robil udržbu tak som zabudol napojit vahu vzduchu a auto som vytočil do otačok a naraz otačky klesly a auto skapalo som sa nastrašil ale potom ma napadlo že som nezapojil vahu vzduchu.Jak som ju napojil tak ok v pohodě.
MAREK POPčAK

Peters2
Autor témy

Streda, 4. Apríla 2012, 07:41

nie vaha vzduchu to nie je... auto jazdi po repase uz peknych par mesiacov, toto mi spravilo nedavno z nicoho nic... teraz po vymene palivoveho filtra raz auto ide raz nie... vcera som to aj skusil poriadne prevetrat tak chvilu krasne aj vytocit sa to dalo a potom sa to ledva hybalo, sklbalo z autom aj pri nizkych otacok a ledva som dal stovku na stvorke...

Peters2
Autor témy

Piatok, 13. Apríla 2012, 08:16

marekpopcak
mal si ty viac menej pravdu, chyba bola nakoniec vo vzduchovom filtri ktory odtrhlo a kusok z neho pri vysokych otackach natiahlo na vahu vzdu a ta nemala co snimat... Obrázok
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných