diel cislo 8 ide prefuknut uplne lahko co sa mi nezda ak je to spatny ventil a ten druhy nejde vobec prefuknut, je tam strunka a vyzera to tak ze pri vacsom tlaku to prepusta spat palivo... Poradte pls. diky
Podla mna ako hovoriš tak váha vzdchu.ke som na svojom aute robil udržbu tak som zabudol napojit vahu vzduchu a auto som vytočil do otačok a naraz otačky klesly a auto skapalo som sa nastrašil ale potom ma napadlo že som nezapojil vahu vzduchu.Jak som ju napojil tak ok v pohodě.
nie vaha vzduchu to nie je... auto jazdi po repase uz peknych par mesiacov, toto mi spravilo nedavno z nicoho nic... teraz po vymene palivoveho filtra raz auto ide raz nie... vcera som to aj skusil poriadne prevetrat tak chvilu krasne aj vytocit sa to dalo a potom sa to ledva hybalo, sklbalo z autom aj pri nizkych otacok a ledva som dal stovku na stvorke...
mal si ty viac menej pravdu, chyba bola nakoniec vo vzduchovom filtri ktory odtrhlo a kusok z neho pri vysokych otackach natiahlo na vahu vzdu a ta nemala co snimat...