No, tak rozoberal som to vcera. Navod silne pomohol, nezabudnite si akurat pred celym postupom nastudovat, ako sa vybera vase radio

Ak mate original radio s kazetou tak je v priestore na radio taky ramcek, ktory treba tiez povolit, pretoze drzi strednu cast palubovky a nie je mozne vybrat vsetky skrutky drziace palubovku. Ja som pre istotu aj povolil strednu cast palubovky od strany vodica, treba vybrat kryt podobny ako ten, pod ktorym je na druhej strane jezko a povolit pod nim este jednu skrutku. Potom som uz mal kludny a nicim neruseny pristup :)
Centralny vyduch na palubovke je mozno lepsie najprv vytiahnut von a tak odpajat lanko, ja som tam mal taky poistny pliesok. Celu operaciu prevadzame opatrne, vyduch je krehky. Moj bol polamany uz aj predtym, asi vysledok ineho servisneho zasahu... zhanam nejaky nepolamany, cierna farba

Takze palubovka von, ideme na stredny prieduch. Davame pozor, ma zapadky aj vzadu :/... Spominanu spojku na hriadeli klapky najdeme na jej lavej strane (lava strana prieduchu) - taka cca stvorcova diera v plaste na hriadeli. Tazko to popisem, fotak som bohuzial nemal.
Ventilator je zakryty plastovou krytkou prichytenou na 3 plechove zapadky, ja som ho mal tak akosi prilepeny a nechcelo sa mu von.
Opacny proces ma caka dnes poobede, hadam nenastanu ziadne dalsie komplikacie :)