Piatok, 21. Októbra 2011, 08:07
Neviem, ako je toto este aktualne, len pridavam svoju skusenost. mam E39 530d, a stalo sa mi podobne, s tym ale ze som isiel po pristavnom moste v BA, smer do petrz., a tiez mi svietila kontrolka ze mam uz tankovat. Dojazd som mal ale cca 50km, ako som chcel zrazu akcelerovat /normalne, zo 70 na cca 80kmh - prebiehal som jedneho dedka/, tak mi trhlo a bim bim uz bolo hlasenie o fuel injection system, s tym, ze mne zablkovalo normalne riadene. Boli asi vsetci svati pri mne, lebo z pristavneho mosta isiel kopec dole, takze som samospadom na blikackach dosiel na 100m vzdialenu OMV. Nenapadlo ma uz natankovat, ono vlastne auto nechcelo ani nastartovat.. takze obratom odtah do bmw servisu, a zistili ze bol problem s nadrzou, nemala si co nasat. takze vlastne mi nespravili nic, resetli chybu doliali naftu, zaplatil som 75e, a dostal dobru radu, nechodit s menej nez 15l nafty v nadrzi.. odvtedy si davam vacsi pozor.
Btw: nie som zas ten, co chodi na doraz, to uplne ze nie, ale proste nastala situacia, kedy mi nevydalo tankovat skor..
takze tak.