... všetko o BMW ...
LuCKy napísal:Chose, si tu už dlho, tak by si mal vedieť o pravidlách pomenovania tém. Prosím Ťa, oprav si teda názov tejto témy, ďakujem.
fioro napísal:plast a predne sklo predsa....teda miesto ktore si odlepoval...
Majo bmw napísal:chose pocuj, ja som teraz tiez robil AE na mojej E39 a bolo to prvy krat co som to rozoberal a svetla sa mi nerosia!!!! velmi podstatna vec su tie gumene fajocky co su na rohoch svetla vzadu pri smerovke a v spicke svetla pri dialkovom...tieto nesmu byt zapchane.... a ked chces pretesnovat tak pretesni iba spoj svetla-cize vonkajsie sklo a plast parabol-to kade ide ta guma po celom obvode.......
bmw777chose napísal:
V tych gumach mam cisto,su tam akurat niejake take spongiove vankuse,asi proti hmyzu...mam aj toto dat prec?
Billy-sk napísal:mne pomohlo to svetlo cele rozobrat, uplne vysusit a okolo skla kde je to tesnenie som zatesnil silikonom. Uz je to ok. Teraz to zarosi tak 1x za mesiac a iba trochu okolo smerovky, ale ked vyjde slnko, alebo ked jazdim tak to hned zmizne. Nezabudni ze vzadu na svetlach je taka guma na vetranie (blizko ziarovky pre smerovky) - tak tu nezatesnuj! Ja som to skusil a zacalo sa rosit este viac. Najlepsie je ked tade ide do nutra vzduch z motora, ale zaroven sa nesmie dostat voda cez tesnenie okolo skla.