Určite by som vymenil gumy tesniace, keď to aj zasilikonuješ, tak ako schne silikon tak sa ti to vyzráža na sklách tá masnota....ak si sklo nerozoberal,tak tak by nemala byt zrada....ale najskôr na to spoji čo si rozoberal, tu na obrázku su tesniace gumy, už budú vymačkané a musel by si mať veľké štastie aby si to trafil uplne presne,mne to isté robilo ako píšem na E46,ale keď nechceš kupovať nové tesnenia,tak ešte raz rozober tie svetlá, tú tesniacu gumu potri silikonom a napr, nejakou stierkov, ja som použil staru platobnu kartu, krásne tahom tahaj po obvode gumy aby ti silikon vyplnil jemnou!!!!! vrstvou tu vytlačenu ryhu, potom nechaj silikon v teple 24 hodín vyschnuť, potom spoj svetla, to bude fungovať ako nové tesenie...a už by sa to nemalo rosit,aj keď teraz v chlade keď tie svetla namontuješ určite sa zarosia,ale to z vykyvu teploty......to za par dni zmizne!. Ja som to takto robil už na viacerých svetlách a žiadne rosenie...vädšionu chcu ludia ušetriť na nových tesnieniach...jasne je to lacnejšie, aj ja som to tak robil....)))