... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
cirko
Autor témy
Auto: BMW R1200R
Kraj: Nitriansky

e39 - poradte ako vymenit orig. svetla za faceliftove

Nedeľa, 5. Júla 2009, 09:56

moze mi niekto poradit? Zohnal som faceliftove svetla zn. Hella, predne aj zadne do mojho BMW E39, 528i r.v. 98 a nepasuju mi koncovky na zástrčkách, dokonca aj na zadnom svetle mam dva rady kolikov nad sebou a na tom novom svetle je 6 kolikov v jednom rade. Da sa to niekde kupit alebo len vystrihnut z vraku? Poradte.... Dakujem

coWon
Auto: F48 20xd, G30 530xd
Kraj: Trnavský

Re: e39 - poradte ako vymenit orig. svetla za faceliftove

Pondelok, 6. Júla 2009, 09:57

cirko napísal:
moze mi niekto poradit? Zohnal som faceliftove svetla zn. Hella, predne aj zadne do mojho BMW E39, 528i r.v. 98 a nepasuju mi koncovky na zástrčkách, dokonca aj na zadnom svetle mam dva rady kolikov nad sebou a na tom novom svetle je 6 kolikov v jednom rade. Da sa to niekde kupit alebo len vystrihnut z vraku? Poradte.... Dakujem

daju sa preletovat tie štekre ked si ich zozenies niekde ale sa da aj kupit redukcia a mas po problemoch... ja som redukciu dostal k svetlam z helly

crumar
Auto: 528i
Kraj: Žilinský

Pondelok, 6. Júla 2009, 10:47

Redukciu na zapojenie prednych Faceliftovych svetiel mozem dodat. Viac cez PM.

cirko napísal:

cirko
Autor témy

Pondelok, 6. Júla 2009, 19:12

no mam ich z druhej ruky a na stekre som akosi pozabudol, resp. neratal s tym. No ale slubil mi ze mi ich dá. Mimochodom nepasuju stekre na zadne svetlá a na predných smerovka a parkovacka. No ale s cím som najviac neratal , ze tie zadné svetlá tam nepasuju vobec a nesedeli ani diery. Od kraja auta dost odstavaju a myslim ze nakolko nesedí ani tá vymedzovacia pena tak budu asi aj zatekat. dufam, ze to nejak vyriesim a ze s prednými taký problém nebude....

coWon
Auto: F48 20xd, G30 530xd
Kraj: Trnavský

Pondelok, 6. Júla 2009, 19:36

chybu si urobil v tom ze si kupil faceliftove zadne svetla na facelift verziu auta.... musis kupit faceliftove svetla na predfacelift model auta.... ale da sa to spravit v pohode, musis nakontaktovat nejakeho klampiara a ten sa ti pohra z plechmi... navrtas alebo vyslicujes diery a budu sediet ako uliate... uz to jeden robil a v pohode to zvladli :wink:
štekre si kup od crumara

cirko
Autor témy

Pondelok, 6. Júla 2009, 20:59

no dal mi to za super cenu takze som to ani neriesil ale dík za radu prisiel som na to ze to asi nebude len tak. Diery som uz navrtal ale tusim nepusti ten dosad svetla jeho vlastny falc, ale poklepkal som aj po tom plechu a trochu si sadlo, este sa s tym pohram. Neviem tie stekre od Crumara nikde najst, kolko stoja? bo dnes ma Norbi v Hurbanove vravel ze okolo 2 tis. Sk.

crumar
Auto: 528i
Kraj: Žilinský

Pondelok, 6. Júla 2009, 21:56

Mas PM.

cirko napísal:
no dal mi to za super cenu takze som to ani neriesil ale dík za radu prisiel som na to ze to asi nebude len tak. Diery som uz navrtal ale tusim nepusti ten dosad svetla jeho vlastny falc, ale poklepkal som aj po tom plechu a trochu si sadlo, este sa s tym pohram. Neviem tie stekre od Crumara nikde najst, kolko stoja? bo dnes ma Norbi v Hurbanove vravel ze okolo 2 tis. Sk.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných