... všetko o BMW ...
cirko napísal:moze mi niekto poradit? Zohnal som faceliftove svetla zn. Hella, predne aj zadne do mojho BMW E39, 528i r.v. 98 a nepasuju mi koncovky na zástrčkách, dokonca aj na zadnom svetle mam dva rady kolikov nad sebou a na tom novom svetle je 6 kolikov v jednom rade. Da sa to niekde kupit alebo len vystrihnut z vraku? Poradte.... Dakujem
cirko napísal:moze mi niekto poradit? Zohnal som faceliftove svetla zn. Hella, predne aj zadne do mojho BMW E39, 528i r.v. 98 a nepasuju mi koncovky na zástrčkách, dokonca aj na zadnom svetle mam dva rady kolikov nad sebou a na tom novom svetle je 6 kolikov v jednom rade. Da sa to niekde kupit alebo len vystrihnut z vraku? Poradte.... Dakujem
cirko napísal:no dal mi to za super cenu takze som to ani neriesil ale dík za radu prisiel som na to ze to asi nebude len tak. Diery som uz navrtal ale tusim nepusti ten dosad svetla jeho vlastny falc, ale poklepkal som aj po tom plechu a trochu si sadlo, este sa s tym pohram. Neviem tie stekre od Crumara nikde najst, kolko stoja? bo dnes ma Norbi v Hurbanove vravel ze okolo 2 tis. Sk.