caute... chcem len dodat nieco k tomu navodu, pre tych menej zdatnych v anglictine.. ja som z toho navodu nerozumel, resp nedocial som sa ze treba okno poriadne napasovat, to znamena ze musi byt pekne v tych vodiacich listach... a to bol bod urazu u mna, kocky som sice vymenil, no stale to vyskakovalo a to rameno "noznic" to co je blizsie ku pantu dveri sa krivilo...
takze treba okno poriadne napasovat do vodiacich list, aj v predu aj v zadu, rukou zistit ci to sedi a ci sedi izolacia, lebo sa dokrci a je to v P...
blizsie ku pantu je toto, rukou sa to da nahmatat a okno tam posunut aby to sedelo

a pri klucke tak isto, je to dobre vidno a okno musi byt pekne v tej liste, potom to pasuje a okno sa pekne zatvara pod tesnenim

dufam ze to niekomu pomoze a nestravi pri tom 3 hodiny ako ja... ostatne je z navodu vidno a je to ako na sedane, treba trpezlivost, ktoru som stratil ale nakoniec som to dotiahol , zaklad je aby to bolo v tych vodiacich listach, inak je to zbytocne sa snazit prehodit kocky...