Štvrtok, 18. Septembra 2008, 23:21
Zdravim, xcel by som sa vas opytat ci neviete niekto cim by mohla byt sposobena porucha prejavujuca sa nasledovne: ked mam motor na volnobehu, otacky mirne kolisu, ked pridam plyn, motor ide do otacok, ale ked sa vysplhaju nad 2500-3000, motor strati silu a po pusteni plynu zhasne(zadusi sa), nasledne nastartujem, ale ihned to skape, potom nastartujem znova a otacky na volnobehu opet len mierne kolisu a po pridani na vysie otacky opet skape. Zaroven pri pridani plynu vaha vzduchu vydava zvuk podobny ako ked sa zapne turbo(neviem ci to ma vydavat alebo ni, ale myslim si ze nie - neviem ci to vydavala aj pred tym). auto pol roka stalo a takto sa chova po tom ako som ho po pol roku nastartoval. Pred tym to udajne nerobilo a motor bol vraj absolutne v poriadku. Tipoval by som to na vahu vzduchu, ale chcel by som si to nechat potvrdit, aby som nekupoval zbytocne. Dakujem Aha a jedna sa o 1.8TI r.v. cca 1996, najazdenych 230tis. A jemne tam kvapka chladic ale vody bolo dost aj teplota OK, to len tak BTW