... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
alfi666 napísal:Podla mna by mohlo vtom pripade, ak by tie kolesa neboli rovnake... a tym by si ASC myslelo, ze niektore sa pretacaju... ale pokial su rovnake, tak to zmysel nedava![]()
BTW: Tak tie kolesa uz nepotrebujes? :)
Majo320 napísal:Caute vceras som nahodil 15kola s ET 12 a pri rozbehu na dvojke mi stale blika ASC musim ASC vypnut aby som sa vedel vobec rozbehnut. CHcem sa len uistit ci to moze byt sposobene tymi kolesami alebo niecim inym?
pepo286 napísal:neposahal si tam nejake snimace alebo co ked si to montoval ...
to s tym obvodom mi realne nepripada (velmi do toho nevidim tak prepacte ak trepem <i>) :
1) neviem ako by ACS vedelo o tom ze mas jednu gumu inu ako druhu ... pre neho je to ze sa jedna strana toci rychlejsie rovnake ako ked ides do zakruty
2) a ak vezmeme vysku pneumatiky cca 500 mm (len tak od oka) ... tak ma obvod cca 1570 mm ... z toho by musela byt druha guma cca o 25 mm !!! vyssia/nizsia aby bol rozdiel v obvodoch 5%
... a 2,5 cm rozdiel na vysku to uz by si vsimol aj slepy
BlackMW napísal:ak niesu vsetky rozmery pneumatik rovnake a niektore maju rozny obvod tak to je pneumatikami..
pepo286 napísal:1) neviem ako by ACS vedelo o tom ze mas jednu gumu inu ako druhu ... pre neho je to ze sa jedna strana toci rychlejsie rovnake ako ked ides do zakruty