BeneKK napísal:Tak ty si potom veľa tých základov nepobral. Je mi úplné hovno ako ľudia píšu pokým dokážem tú danú informáciu od nich získať alebo niekedy aj dekódovať. Choď si otvoriť gramatické okienko v pokeci a neplač keď nemáš čo k danej téme ponúknuť.
pravda

Vyfukovymy zvodmi m3 (podla mna naj riesenie) sa posuva krutuiaci moment do otacok, adekvatne k tomu by sa mali tocit vacky, bud povodne pozadu o 5 stupnov prevrtat diery, alebo drahsim a az nie tolko vyraznym je kupit druhe napr schrick atd sportove,, dalsia dobra vec skratit sacie voditka ventilov aby netrcali do kanalov tolko a upravit, takisto tvar a dynamiku kanalov ale výfukových sacie musia byt ako su aby sa dosahovalo optimálneho miesania paliva so vzduchom dalej by som riesil namiesto hydrostelov zohnat mechanicke stelovacie dvihatka s podlozkami, bud namieru zohnat ale myslim ze na m50 je toho dost, vstrekmi neporiesis nic kedze od serie je zmes zamerne obohacovana na 13:1 tebe najlepsie na atmosferu 13.5 cize vstreky nechaj ake su posunut obmedzovac na 7000 by bolo tes fajn v pripade dvihatok ako som vyssie pisal, tak isto nejaky sportovy kat alebo tlmic stredovy akoncovy, poriadnu velku šišku bavlnenu, spojku odlahcit alebo namieru jednohmotu zohnat a tu odlahcit, a da sa snou dostat dost vysoko, dajme tomu takto upravena 2,5 bude mat kolo 220koní a pojde tak ostro so spravnym diffom v otackach ako 3l m3 e36,,, lebo otacky su otacky vid honda S2000 ktorej staci 8500 otacok a 240 koní aby na 400m stihala 340konovej e46 m3
a ako pisali vyssie vaha robi dost svoje, ale ta spotreba potom a trapenie v nízkych otackach je dan