Štvrtok, 19. Januára 2012, 21:32
Vykonu nebudes met nikdy dost. Po chvili te to omrzi a budes chtit vic. Ja tak ladil svoji 325 obyc motorem 2,8 a pak 3,0 alpinou. Alpina jde do sveta, 2,8 AC Schnitzer zustava doma. S S50B30 jsem si nejakej kilacek najel. Ve vykuchanym aute, Jen standartne nastrojena kastle a vevnitr jen palubka a dve sicny. Je to zajimavy svezeni, ale ze bych si z toho uchcaval do kalhot, to ne. 3,2 neznam ani jako spolujezdec, tam by to melo byt o dost jiny.
Jak jsem byl zvyklej radit s 250k Alpinou, tak se mi zamlouva i aktualni 320. Asi diky prevodum je to svizny, ale pri predjizdeni si nejsem az natolik jistej. A zrovna ty prevody mi na tom vadi, mam rad delsi z "dospelych" R6. I s 323 je pekny pojezdeni, ma to bratranek, 328 jede o poznani lip, ale zavratnej rozdil to neni. Ladit 323 na vykon 325 jen sanim s klapkou, bez jednotky mi prijde k nicemu. Spis bych vyuzil lehkyho bloku a nahastrosil na M52 motor absolutne vse z M50. Vsak jsou pajsly temer stejny, prislusenstvi mezi motorama sedi a mela by z toho vylezt vykonove 325 ale o 40kg lehci. Spotreba samozrejme stoupne. Na 328 to met nebude, ale 325 by to melo podelat.
Diferak taky dela dost. Mel jsem na 328 dif z 325 a zadna 328 me nebyla schopna na sprintu sundat
Jsem zvedav na rozdil mezi 328i a 328i ACS
Low E36 323i Coupe, 9/1994, Individual, Dakar Gelb - in reconstructionDokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Ruzne dily na E36 zde
Nabizim bezny servis na starsi BMW ale i jine znacky. Zastavby a upravy prevazne E36 a E30 :)