... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
R0nnIe
Autor témy
Auto: 325i e36 coupe
Kraj: Žilinský

E36 - Servo hadice , tecie olej

Pondelok, 4. Apríla 2011, 08:13

Ahojte, mam problem ktory som mal na kazdej e36ke ktoru som vlastnil ide o tecuci olej z nadrzky na servo po hadiciach . Hadice su k nadrzke pripevnene SK paskam. V podstate nieje v nicom problem okrem toho ze tam nieje absolutne ziaden pristup .

Obrázok
Hydro steering-oil pipes - BMW parts catalog

Moja predstava je taka ze odkrutim srob ktory drzi nadrzku , potom sroby cislo 2 a 10 a cele to vyberiem z auta. Poumyvam pretesnim , popripade vymenim hadice ak bude treba. Otazka je 1. Ako sa vypusta olej zo serva? 2. Podari sa mi dostat k tomu srobu 2 pri cisle 8 bez toho aby som musel zhodit aj servo? Popripade ako ste to riesili vy?

Užívateľov profilový obrázok
R0nnIe
Autor témy
Auto: 325i e36 coupe
Kraj: Žilinský

Re: E36 - Servo hadice , tecie olej

Utorok, 5. Apríla 2011, 13:33

:?:

patoe46
Kraj: Košický

Re: E36 - Servo hadice , tecie olej

Utorok, 5. Apríla 2011, 18:49

helos neviem ako sa to rozobera na tvojom ale olej zo serva-vysaj najprv z nadrzky odsavackou alebo injecnou striekackou....a ostatne co bude vytekat z hadic na to sa vyjeb....ked nemas pristup tak to rozober cele....ked nevies ako tak by som to zacal rozoberat a potom by si dosiel na to ze co este dalej rozobrat.....a potom to samozrejme treba aj odvzdusnit lebo ti bude servo olej peniť

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných