... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
Mimo napísal:balinooo... čítaj...![]()
r.v.: 10/1999, 2494cm3, 125kW (170PS), Z, M5, Benzín, 5 dv., 154000 km, Modrá metalíza
Mimo napísal:balino napísal:Mimo napísal:balinooo... čítaj...![]()
r.v.: 10/1999, 2494cm3, 125kW (170PS), Z, M5, Benzín, 5 dv., 154000 km, Modrá metalíza
no sak pokial viem 325 sa robili do roku 95...asi touringy robili dalej hehe
žeby si vymýšlal?
spec napísal:Pekne pekne vcera som ho ozeral na Autobazareu.Velmi zachovale ,motor super,trosku by mi vadilo ze je to Combi ale samozrejme priority ma kazdy ine.Viem si na tom predstavit uz len M-paket.
MT-SPEEDY napísal:spec napísal:Pekne pekne vcera som ho ozeral na Autobazareu.Velmi zachovale ,motor super,trosku by mi vadilo ze je to Combi ale samozrejme priority ma kazdy ine.Viem si na tom predstavit uz len M-paket.
Preco nie kombi?
Este otazocka. Cena je tam aka? Lebo ak sa nemylim, tak taketo, ale aj s Mpaketom predava MarkoZH.
kačo napísal:MT-SPEEDY napísal:spec napísal:Pekne pekne vcera som ho ozeral na Autobazareu.Velmi zachovale ,motor super,trosku by mi vadilo ze je to Combi ale samozrejme priority ma kazdy ine.Viem si na tom predstavit uz len M-paket.
Preco nie kombi?
Este otazocka. Cena je tam aka? Lebo ak sa nemylim, tak taketo, ale aj s Mpaketom predava MarkoZH.
nepredava marko 1,8i ???
MT-SPEEDY napísal:spec napísal:Pekne pekne vcera som ho ozeral na Autobazareu.Velmi zachovale ,motor super,trosku by mi vadilo ze je to Combi ale samozrejme priority ma kazdy ine.Viem si na tom predstavit uz len M-paket.
Preco nie kombi?