... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
Jannci napísal:Toto ti asi nepomoze, ale to horne kolecko sluzi na regulaciu ked ides bez klimy. to spodne v panely to je na regulaciu teploty ked fungujes s klimou.
Este ma napada, ze z ofuku na okna ide vzdy teply vzduch.
SurrendeR napísal:tym ze zopnes rucne cerpadlo neznamena ze ti bude chladit klima. Len natlakujes system, ale nebude ti chladit vzduch..
aby chladila klima , musis kolecko teply/studeny dat do modreho, a nastav 16° na oboch kolieckach.
ked zapnes klimu, mal by si pocut cvaknutie v motory, a mal by si "citit" ako sa ti zatazi motor.
ak ti nic necvakne, tak zrejme nemas medium alebo nizky tlak...
matus22 napísal:ak som spravne pochopil tak cerpadlo dokazes spostit len rucne....
Takze ked si chces klimu z vnutra zapnut sa nepusti? ak je to tak tak si myslim ze to bude len nizky alebo ziadny tlak v systeme.
PetoK napísal:100% možnosť 2., je zbytočné o tom polemizovať. Chladiace médium R143a uniklo, alebo je vadný tlakový spínač v kompresore... bez toho sa nespustí kompresor klímy, aby sa nepoškodil. A pokial sa v tom nevyznáš, obráť sa na ludí čo robia s klimatizáciami, oni už budú vedieť kde je problém...
Skypco napísal:Ci mas este nejake plnivo v klime skontrolujes jednoducho na plniacom ventile klimy..., na chladnickara radsej zabudni ak aj teraz unik nemas tak ti ho chladnickar velmi lahko moze spravit..., lebo urcite nema ani sajnu pri akom prevadkovom tlaku tvoj kompressor pracuje..., ale ako sa hovori nikdy nehovor nikdy mozno ten tvoj ma tie BMW klimy ako hobby... :)
Pretlakovanych klim po takychto odbornikoch sme uz par riesili a musim ti povedat ze sme sa sami cudovali kolko ten okruh vydrzi... :)
R0nnIe napísal:Prepac, ale do tej klimy sa nevyznam. Myslis asi to sklicko, ktore tam je na potruby. Nevidiet tam nic. Predpokladam ze ta kapalina je niejako zafarbena, aby ju bolo vydiet, ale ja tam nevidim nic