... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
Jannci napísal:Siska je styl4. nechapem, preco tam ides davat sisku, ked airbox nasava vzduch zvonka. Chapem tuningacov skodoviek, ze to robia, kedze im saje vzduch z motoroveho priestoru
NiktO napísal:Mne sa len zda akokeby v airboxe bola vaha...Lebo ja mam vahu a hned za tym som mal airbox..ten som vihodil a dal sisku ale tu je hned za hadicou napojeny ten airbox..kde je potom vaha????...V airboxe je nieco co vyzera ako vaha...ale.....Kto to uz robil na 318is???
NiktO napísal:No skusim foto a uvidite co mam na mysli..Inac ta siska sa oplati pretoze nebude predsa kupovat komplet cely novy airbox..Ten stray ma popraskany plast..Cize potrebuje dat nieco nove..a ked da sisku tak ho to vynde lacnejsie..
NiktO napísal:No toho sa neboj..tam dalsie upravy pojdu...On z toho chce dostat 200koni...Teraz je tam 143...takze urcite tam chce menit skoro vsetko...Zatial viem o kompletnom karbonovom nasavani preto teraz chce dat z toho kitu tu sisku...zatial...Viem o zvodoch ze ich ma objednane a komplet vyfukove potrubie z M3..PLus na motor chip a plus dalsie upravy...Bude musiet natalakovat motor lebo mu slzy olej takze asi tam pojde dost peniazkov do toho mototra dalej..
NiktO napísal:Ved tam zvody asi tazko pojdu do 4valca..:D:D:D:D:D..omfg..