... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
R0nnIe napísal:A je niejaky rozdiel medzi siskov a vlozkov? Asi dam vlozku, lebo podla mna by ta siska rapidne zvisila hluk motora
BMino napísal:R0nnIe napísal:A je niejaky rozdiel medzi siskov a vlozkov? Asi dam vlozku, lebo podla mna by ta siska rapidne zvisila hluk motora
zvzsila hluk ale ci aj vykon, a ci okrem hluku nepojde aj spotreba hore, na sisku to chce poprerabat ay to ma spravny efekt. Vlozka ti trochu zdvyhne kone a nepotrebujes certifikat
VK-844AY napísal:Pri šiške je asi viac práce ak chceš aby fungoval správne musíš si vyrobiť kit.
Musíš oddeliť filter od motora s nejakou izolovanou priečkou aby ten filter nenasával horúci vzduch od motora ak by nasaval horúci vzduch mohol by mať ten filter opačný efekt bola by to chudobná zmes paliva.
Potrebuješ potiahnúť od masky alebo zdola spoza nárazníka trubku na prívod vzduchu.
V zime sa moc neodporúča dávať otvorené sanie lebo bude nasávať príliž studený vzduch a v studenom vzduchu je viac kyslíku čo by zapríčinilo príliž bohatú zmes pre spalovanie.
Poznám kopu ludí ktorý si na zimu dávajú naspäť orig. airboxi
Toľko o tom viem, opravte ma ak sa mýlim.
VK-844AY napísal:Na diesli som ešte nemal otvorené sanie skús sa opýtať ešte mmracing-a on určite viac poradí, ale nemyslím si že ten filter značne zvýší výkon, podľa mňa to má len zvukový efekt.