... všetko o BMW ...

Moderátori: MT-SPEEDY, vilo

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Majo bmw
Autor témy
Auto: E39 525tds,E46 320dT
Kraj: Žilinský

Nova Alpina B7

Pondelok, 2. Marca 2009, 18:59

neviem ci to tu uz nahodou niekde nieje,ale HLADAŤ mi nenaslo nic take......Takže co hovorite o novinke???? Zaujimave su aj hodnoty motora.....a pekne zrychlenie na to ake je to velke....
http://www.autoweb.cz/autosalon-zeneva- ... zena/16372
Obrázok
......................... =BMW forever=..........................
E46 320dt FL
E39 525tds
Skoda 125L-1,3fa moto

nanuk
Kraj: Prešovský

Re: Nova Alpina B7

Pondelok, 2. Marca 2009, 19:18

obyčajnu verziu nemusím..ale toto v bielej farbe može vypadať ppci :bmwball:
i LOVE BMW
Obrázok

alpina b3

Utorok, 3. Marca 2009, 12:10

tie parametre vravia za vsetko...chcel by som pocitit ten točivý moment 700 Nm :shock: :shock: :shock:

dethXtreme
Auto: e36 323i
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 5. Marca 2009, 00:51

no coment :D :D :D :-({|=

*sorry to je B6...moja chyba...ale ajtak je kraaasna
Prílohy
Alpina-BMW_B6_Cabrio_2006_1600x1200_wallpaper_01.jpg
e36 318i saloon "škaredé káčatko" :)
e36 323i touring "obláčik"

http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/e36-318i-pribeh-skaredeho-kacatka-nove-foto-t28693.html

Kraken
Auto: E36 E30 E30

Štvrtok, 5. Marca 2009, 00:59

dúfam že baworaky čoskoro zmenia dizajn lebo takto to už ďalej nejde

Duffy

Štvrtok, 5. Marca 2009, 06:54

Kraken napísal:
dúfam že baworaky čoskoro zmenia dizajn lebo takto to už ďalej nejde

myslim ze nezmeni.

btw , ako by si sklbil ty nadcasovost , ktoru bmw vzdy malo , agresivnost, decentnost, sportovost a este aby si drzal krok so sucasnostou ?

i ked uznavam , ze niektore prvky na tych autach su prilis moc na mna , ale pamatam si svojho casu , ked pri najvacsom zlome dizajnu bmw, prichode rady e60 , vsetci v nemom uzase cumeli , co to za obludu bmw stvorilo. teraz , ked vidim krasnu 5ku v M packete , stymi faceliftovymi zadnymi svetlami , stale zatajim dych , ake je to uzasne auta , ake uzasne detaily tam su , a kolko ich je .. a takisto aj interier. dlho dlho dlho som si nan nevedel zvyknut . napr nova 7 ma interier uplne jednoduchy , decentny , luxusny .. takze ja to vidim v tvoj neprospech :))))

Dogg88
Auto: n/a

Štvrtok, 5. Marca 2009, 07:45

No neviem neviem...pre mna je dizajn novych BMW dost tazko stravitelny, proste si na tie auta asi musim zvyknut alebo co. Stare krasne BMW uz jednoducho vymreli ja ked sa pozrem napriklad na E38 po facelifte tak viem ze toto je dokonale auto, aj po takej dlhej dobe vyzera stale uzasne. A ako sklbit nadcasovost, moderny dizajn a sportovy styl? Tak toto sa BMWcku podarilo asi najlepsie pri modely Z8 ktory sa bohuzial tiez uz nevyraba a stal sa kultovym autom ako svojho casu aj BMW 507. Toto su podla mna krasne auta...tieto nove sa mi mozno tiez zapacia, casom...
Klub tvoria ľudia, nie autá...

TheStig
Auto: e39 523i, e34 520i
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 5. Marca 2009, 11:21

By mali prestat davat dizajnerom take silne drogy... nech slapu na tom na com slapali ked navrhovali E38, E39, E90 a podobne skvosty!
owner of the 6 cylinder symphony
E34 520iT '93 - katOFF
E39 523i '96 - katON

patres
Auto: qupé
Kraj: Bratislavský

Piatok, 6. Marca 2009, 08:22

No a tie kolieska......NO COMENT =D> =D> =D>

BMWpositiv

Pondelok, 9. Marca 2009, 09:53

ObrázokObrázok
ObrázokObrázok

Majo bmw
Autor témy
Auto: E39 525tds,E46 320dT

Pondelok, 9. Marca 2009, 10:49

.....ked mam pravdu povedať tak nove bawa nejak nerežu ani mne, hlavne co sa tyka interieru.....od E60 je mi z toho zle....ale iba intos...z vonku su tie auta krasne, prepracovane, nadcasove a hlavne brutalne drave.....ale tie nove interiery su uplne na H.... no vyvojari si to uvedomili a pri tejto novej 7er sa jemne vracaju ku stareme dobremu stylu s natacanim stredoveho panelu smerom k vodicovy....dufam ze to tak aj bude pokracovat....
Obrázok
......................... =BMW forever=..........................
E46 320dt FL
E39 525tds
Skoda 125L-1,3fa moto

stjr
Auto: Otec ma Feliciu

Pondelok, 9. Marca 2009, 14:20

Moze mi prosim vas niekto vysvetlit, preco sa (takmer) kazdy ide z Alpiny a tych jej vytvorov posrat? Ved to snad nemozu mysliet vazne, aspon co sa tyka vizaze exterieru. 30 rokov tam lepit ten isty obstarozne vyzerajuce predny naraznik v kombinacii s tymi otrasnymi vzormi kolies (hlavne 6er) je na grc. Jasne, dizajn je hlavne o subjektivnom pocite, miere vkusu, bla bla bla, ale neverim, ze toto sa niekomu paci zvlast ked sa pise rok 2009!

Dizajn BMW - pan Bangle bol, je a bude PAN DIZAJNER. Tie jeho vytvory su nadcasove skvosty, presne jak pise kolega hore o e60 a je len skoda pre BMW, ze odisiel.
Obrázok

Duffy

Pondelok, 9. Marca 2009, 17:05

stjr napísal:
Moze mi prosim vas niekto vysvetlit, preco sa (takmer) kazdy ide z Alpiny a tych jej vytvorov posrat? Ved to snad nemozu mysliet vazne, aspon co sa tyka vizaze exterieru. 30 rokov tam lepit ten isty obstarozne vyzerajuce predny naraznik v kombinacii s tymi otrasnymi vzormi kolies (hlavne 6er) je na grc. Jasne, dizajn je hlavne o subjektivnom pocite, miere vkusu, bla bla bla, ale neverim, ze toto sa niekomu paci zvlast ked sa pise rok 2009!

Dizajn BMW - pan Bangle bol, je a bude PAN DIZAJNER. Tie jeho vytvory su nadcasove skvosty, presne jak pise kolega hore o e60 a je len skoda pre BMW, ze odisiel.

kolieska sa lubia mocc duffynkoviii ,, jujuuuuj .. klasika je klasika .. a preco je alpina good >? napr aj preto , ze tam nemas turbo lag jak na tvojom OEM setupe :)

stjr
Auto: Otec ma Feliciu

Pondelok, 9. Marca 2009, 17:17

Duffy napísal:

kolieska sa lubia mocc duffynkoviii ,, jujuuuuj .. klasika je klasika .. a preco je alpina good >? napr aj preto , ze tam nemas turbo lag jak na tvojom OEM setupe :)

Teraz si zatal do ziveho s tym lagom...;-) Ale na mysli som mal skor vizual jak zelezo.

A tie kola Ti aj tak neverim... Viem co mas (a mal si) nahodene na svojej kare a nehovor, ze by si svoju AW zohavil tymi kolotocarskymi nepodarkami...;-)

(Tym akoze chvalim doterajsi vyber kolies aj ked s ciernou zvadzam este stale vnutorny boj...)
Obrázok

Duffy

Pondelok, 9. Marca 2009, 17:28

stjr napísal:

Teraz si zatal do ziveho s tym lagom...;-) Ale na mysli som mal skor vizual jak zelezo.

A tie kola Ti aj tak neverim... Viem co mas (a mal si) nahodene na svojej kare a nehovor, ze by si svoju AW zohavil tymi kolotocarskymi nepodarkami...;-)

(Tym akoze chvalim doterajsi vyber kolies aj ked s ciernou zvadzam este stale vnutorny boj...)

pzori sa na tie kolesa , to nie su tie , co sa davali dakedy na e30. su prepracovane , maju pekne vykrojenie dovnutra, luce maju iny tvar a na inom mieste "su vpustene" do limca... su brutal , jednoduche a pritom komplikovane krasne ... dobre mi jebe teda..

no som zvedavy , ako budes bojovat s farbou , ktoru budem mat tuto sezonu :))

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných