... všetko o BMW ...

Moderátori: MT-SPEEDY, vilo

reklamne predmety bmwklub.sk

BMWpositiv

Re: Nova Alpina B7

Pondelok, 9. Marca 2009, 17:40

Duffy napísal:
no som zvedavy , ako budes bojovat s farbou , ktoru budem mat tuto sezonu :))

...šak sa neondej a prezraď nám farbu, žeby Subaru Impreza WRC color look??? :mrgreen:

Užívateľov profilový obrázok
Duffy

Pondelok, 9. Marca 2009, 17:58

BMWpositiv napísal:
...šak sa neondej a prezraď nám farbu, žeby Subaru Impreza WRC color look??? :mrgreen:

trafil si !!!!!!!!!!!

alpina b3
Kraj: Prešovský

Pondelok, 9. Marca 2009, 19:31

stjr napísal:
Moze mi prosim vas niekto vysvetlit, preco sa (takmer) kazdy ide z Alpiny a tych jej vytvorov posrat? Ved to snad nemozu mysliet vazne, aspon co sa tyka vizaze exterieru. 30 rokov tam lepit ten isty obstarozne vyzerajuce predny naraznik v kombinacii s tymi otrasnymi vzormi kolies (hlavne 6er) je na grc. Jasne, dizajn je hlavne o subjektivnom pocite, miere vkusu, bla bla bla, ale neverim, ze toto sa niekomu paci zvlast ked sa pise rok 2009!

Dizajn BMW - pan Bangle bol, je a bude PAN DIZAJNER. Tie jeho vytvory su nadcasove skvosty, presne jak pise kolega hore o e60 a je len skoda pre BMW, ze odisiel.

ALPINA robi skvele auta od zaciatku svojej existencie.Stale sa bude pozerat na ALPINU inac, ako na klasicke BMW, pretoze je to nieco ine.Stale rovnaky styl kolies, rovnake oznacenie a loga, rovnake emblemy, farba, bodykity...a pritom stale tak ziadane.
Denne vidim minimalne 30 baworakov, z toho ALPINU len sem tam.A k tomu je ich tak malo.
Mas pravdu, pise sa rok 2009.A pritom sa ludia idu stale posrat z toho, ked ide ALPINA predstavit svoj projekt :twisted:

Romeo
Auto: BYD
Kraj: Košický

Pondelok, 9. Marca 2009, 20:58

Duffy napísal:
..... jednoduche a pritom komplikovane krasne ..

Si to vystihol ;)

Tie kolesá su neskutočné.., tak ako niekto napísal, stock F01 sa mi veľmi nepáči..... ale táto B7 je už o inom...
Klub netvoria autá, ale ľudia.

BMWklub.sk /// Vsetko o vaších komplexoch.

VW Golf MK4 biturbo, ///W Power Chiptuning na 386 PS.

K2
Auto: e36 328iA coupe

Nedeľa, 12. Apríla 2009, 20:35

ALPINA to je proste ako najluxusnejsia verzia bawa. Ale mne tie alpiny elektrony sedia iba na ALPINE. Ako je to v KE v poslednej dobe v mode, na povrch sa dostane nejaky novy model luxusnej znacky a hned ich je tu ako much. Videl som asi styri nove sedmicky. Je to uplne nieco ine ako na fotke. Nadhera, kvalita, dokonalost. A poviem skludnym svedomim, ze e38 by sa pri nej rozpradla(ale e38 je aj moj orgazmus). Nazivo musi ALPINA B7 byt nieco neskutocne. Uplny vrchol. =D>
Jazda v BMW je lepšia ako sex:)

Nesnívam svoj život, žijem svoj sen!!!

Nie som povinný byť taký, aký by som podľa ostatných mal byť.Je to ich omyl, nie moje zlyhanie.(R.P. Feynman)

Marosqo
Auto: E30 325i+E30 318is

Utorok, 14. Apríla 2009, 15:44

Ny a este si zabudol na odtrhovu hranku na kufri este z pred 25 rokoch ,aj na mojej starej skaredej E30 mam taku :lol: :lol: :lol:
Jaaaj tie vase debaty

Obrázok
Hej a este aj bmw znak je taky isty :shock:
BMW E30 318IS BembISo =)
BMW E30 325i
BMW E87 120D

Pneuservis NONSTOP

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných