Tak trošku k aktuálnemu vozovému parku. Moc sa mi rozpisovať nechce ku každému auto by to bolo na dlho, dúfam že sa nenahneváte

Tak aspoň pár info a foto aby ste vedeli čo je na klube :)
Najnovší člen
Mini one 1.6 -
Vždy sme chceli doma vyskúšať minika a som s nim veľmi spokojný auto síce nedisponuje mega výkonom ale jazdné vlastnosti ma super. Auto je dovezené z talianska, hneď po prihlásení sa menilo - olej, sviečky, filtre, brzdy, ložiska, nove elektróny a zimne pneu, nakódované DRL atd.
Nejaké foto -

Chcel som k e21 nejaké daily natrafil som na slušnú e36 v m-packete síce malovalec ale na presun ideálne.
e36 318i 1997, Avusblau, M-packet, čierny strop, sportsitze, maly bc, digi klima, roletka, atd...
po kúpe výmena termostatu - nová nemrzka, olej filtre, odtuzingovanie predku, predná náprava by si už pýtala repas ale to ešte počká a pred leto sa jej hneď venujem, mam iba pár foto aj to nie bohvie aké.
po kúpe

vymenené sveta, zatmavené smerovky - ladvinky

a teraz chuťovka z garáže
e21 1977 :) k tomuto auto by som mohol napísať strašne veľa a bolo by to na dlho, info postupne doplním ak bude záujem, momentálne sa mu vo väčšine volného času snažim venovať. cez leto som pobehal nejaké zrazy dosť z vás ho mala možnosť vidieť od októbra je v garáži a momentálne sa rieši prerábka origo otvoreného diferáku na samosvor - za pomocou svornej vložky a časti svoru z e36 318is/320i maly obal - preleštenie kolies, konzervovanie dutin atd. atd.

pár foto z leta

a ešte foto par rokov dozadu skúška na alpinach