Takze chodim sem uz dlhsie ale pribeh este zalozeny nemam. Takze som sa to rozhodol zmenit. Je to pribeh o jednej neposlusnej trojke, ktora mi sluzi na denne presuvanie z bodu A do bodu B. Pochadza z rakuska, tam ju mal starsi chlop pisanu na firmu a asi nieco rozvazalo v nejakom meste pri Viedni, podrali ho co to dalo a potom som ho ziskal ja za cenu pri ktorej som aj priratal prihlasenie ma to vyslo lacnejsie ako kupovat auto tu.

Popri nom som mal este forda ale ked sa zacal dojebabravat, hnit, dieraviet, ked sa mi ramenu ujebabralo tak musel ist prec a ja som si povedal, ze skusim benzin. Benzinu som mal vsak dost ale nie v nadrzi lebo bola zlomena hadicka na plavaku a takze spodsedacky sa siril omamujuci zapach vyparov. Nejdem ani pisat o spotrebe ako na m3ke

Takze sa to nejak vyriesilo a chvilku som zasa behal. Je to inak celkom socka vybava, mam len siber v elektrike, dorobenu laktovku origo, a par somarin. Je to trochu rozbabrane auto hlavne z vonku, zacina kvitnut aj ked je zima z tej soli, a v nutri dotrhana soferova sedacka. Takze na jar planujem to fuknut do farby nech to nejak vyera a postupne sa hram so somarinami. Napady by aj boli len cakam na teplo lebo v tejto zime sa nic neda robit. Inak podotykam, ze som student a dost ma stoji ho len uzivit to auto tak robim veci postupne a radsej vymenim vec, ktoru potrebuje auto aby behalo, akoby som mal riesit ako vyzera zvonku alebo ci nejdu el. okna.
Takto nejak vyzera momentalne
(uz je aj druhe svetlo s AE) :
Vybavicka:
Engine M43
Cubical capacity 1.60
Power 75
Colour SAMOABLAU METALLIC (295)
Upholstery ANTHRAZIT FLOCK PIQUI II (0503)
Prod. date 1994-07-15
209 LIMITED SLIP DIFFERENTIAL (25%)
242 DRIVER AIR BAG+SERIES STRG WHL RIM(PUR)
300 ZENTRALVERRIEGELUNG ELEKTRISCH
314 HEATED WINDSCREEN WASHER NOZZLES
320 MODEL DESIGNATION, DELETION
401 SLIDING/VENT ROOF, ELECTRIC
423 FLOOR MATS, VELOUR
428 WARNING TRIANGLE
440 NON-SMOKER PACKAGE
464 SKIBAG
510 HEADLIGHT BEAM-THROW CONTR. F LOW BEAM
556 EXTERIOR TEMPERATURE DISPLAY
564 INTERIOR LIGHT PACKAGE
651 BMW Bavaria C Reverse
690 CASSETTE HOLDER
804 SWITZERLAND VERSION
850 ADD FUEL TANK FILLING FOR EXPORT - keby mi tam stale tankuju
900 APPR. VEH.IMMOBILIZAT. ACC. TO AZT/TUEV Dorobil som zatial:
Laktova opierka origo aj farba sedi
AE kruzky z DEPO svetiel od maikiho. Este raz diky.
Cierne ladvinky s foliou - to ale este prejde vyvojom a budu strknute do ciernej lesklej.
Zatmavene zadne svetla - aj to sa este prerobi, lebo to neni podla mojej predstavy
Spojazdnil som stresne okno
Pravidelne mu doprajem aj novy olej+filter, minule aj servo olej lebo uz to nebol olej ale nejaka gebuzina.
novy termostat+preplachnutie celeho systemu a nova chladiaca zmes.
Co by som este chcel urobit na aute:
Vymenit riadenie lebo mam vôlu ako na V3S - pomohlo výmenou servo oleja no mini vôľa este je.
el. okna dopredu... mozno aj dozadu
Nastriekanie 70% auta
Vymenit sedacky za nedotrhane - vymenené
Mozno Mpaket alebo pekny faceliftovy zahladeny naraznik. - Mpacket nárazník uz je.
nejaku koncovku vyfucku
kolesa, zatial budu cierne 15" elektrony
Potom to trochu znizit
mozno po case kotuce, bud stiahnut alebo nove aj s platnickami.
Fotiek mam dost ale budem pridavat hlavne tie novsie ked bude cas a chut.