... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
drumx
Autor témy
Auto: BMW e36 m43
Kraj: Trenčiansky

Re: [E36 316i] daily driven.

Piatok, 2. Marca 2012, 17:09

diky moc, vsak som isiel iba vajcia kupit a plne parkovisko aut, tak som sa otocil a isiel do jednoty :D nabuduce aj blikaj aby som si ta vsimol. :wink:
Príbeh môjho auta. _____ [size=140][b]

sperhy

Piatok, 2. Marca 2012, 17:43

no nevedel som si ťa zaradiť najskôr až ked som kukol forum mi trklo :D sak som ta videl potom aj na SNP na krizovatke :D
120d 120kw

drumx
Autor témy

Pondelok, 5. Marca 2012, 14:57

mensi update.

Obrázok
Obrázok
Obrázok

svietivost skoro nezmenena a robil som to sprejom v oboch pripadoch.

drumx
Autor témy

Re: [E36 316i] zadné svetla.

Pondelok, 5. Marca 2012, 15:43

A nasiel sa dalsi problemik.

Auto uz bolo kupene s tym, ze v nom smrdi benzin. Zistil som, ze je to sposobene zalomenou hadickou na drziaku co drzi podavacie cerpadlo. Opravit to neslo tak sa pouzila druha z kamaratoveho auta, ktora bola tiez dobabrana ale nie az tak ako moja, a kedze som potreboval jazdit tak to bolo zfusovane az tak, ze zacala tiect aj na druhom drziaku. Ale uz cestuje ku mne dalsi a dufam, ze uz posledny kus drziaku.

Foto bazeniku. :evil:

Obrázok
Obrázok

drumx
Autor témy

Re: [E36 316i] zadné svetlá a bazénik str.3

Štvrtok, 15. Marca 2012, 16:22

Takze bazenik vymeneny. Tymto dakujem bloodyxxlmu za dodanie dielu :D

Takze uz netecie, uz v kabine nesmrdi benzin.

Obrázok

Problem s trhanim som vyriesil s chalanmi z klubu, tymto tiez dakujem. Nakoniec to bola asi lambda ale ani zvuk toho katu sa mi nepacil tak siel von. =D> Teraz mam raplavy sportovy zvuk a sycanie ako pri turbe pri vysokych otackach. Ale to sa doriesi, to len na spoji s koncovym tlmicom mi fuci a robilo to aj predtym.

Len teraz mam taky problem, ze ked otvorim okno tak z predu od motora ide benzinovy smrad. Nejake bezne chyby pri m43 co by to mohlo robit ?

Šubo
Auto: BMW Power

Re: [E36 316i] Drumxov daily car. Bazénik vymenený. :D

Štvrtok, 15. Marca 2012, 16:51

pozri privodnu hadicu k palivovemu filtru :wink:
I Love My BMW E-36 318iS M44 coupe
Obrázok

drumx
Autor témy

Štvrtok, 15. Marca 2012, 16:58

Myslis odspodu ? Som to kukal ked som mal auto na zdvihaku a nikde nevyzeralo byt mokro okolo pal. filtra. A este jedna vec, na volnobehu to skoro ani necitim, len ked idem v rychlosti a otvorim si okienko. A ked vystupim tak taktiez nic ako pri jazde necitim.

drumx
Autor témy

Streda, 21. Marca 2012, 16:40

Zatial necham benzin benzinom. 8)

Zacal som pracovat na hrdzi :mrgreen: Bol som na nakup a kupil som gitik a smirgle ale ked som sa pustil do jedneho lemu tak som pochopil, ze to takto nepojde. Zajtra si pojdem kupit nejaky kotuc a malou flexou to vybrusim az do zeleza a mozem brusit-gitovat-brusit. :D Myslel som, ze to bude horsie, ze tam budu diery.

Nikdy som taketo nieco nerobil, ale mam teraz 2 dni volno tak sa chcem pohrat a uz niekomu zaplatim len za striekanie alebo to urobime s kamosom v garazi. :D

Nejake chyby ktorym sa mam vyhnut ? :D

Fotos.

Obrázok
Obrázok
Obrázok

peterbendr
Auto: BMW E36 318tds

Re: [E36 316i] daily driven. //Pracujem na hrdzi. 1% loading

Streda, 21. Marca 2012, 16:47

ak ti možem poradiť tak si na tu rozbrusovačku kup taky hrnček pripajam ti foto :) a ked budeš brusit to pod tym vuečkom nadrže by sa zišlo zhodiť naraznik :) a daj si na tom gitovani a bruseni zaležať aj ked sa ti bude zdať že je to rovne treba sastym poriadne pohrať aby vysledoknebol sklamanim ako bolo u mna :/ :/
Prílohy
kartač.jpg
kartač.jpg (1.55 KiB) 1509 zobrazení

drumx
Autor témy

Streda, 21. Marca 2012, 16:52

Jop, zajtra pojdem niekde do zeleziarstva a nieco vyberiem. A to som zmiereny, ze naraznik pojde dole. Aj v predu masku musim dat dole a celkovo to je na takych miestach ta hrdza :roll: Aspon ked budu dole aj listy tak streknem aj ich nech su ako nove a naraznik bude treba tiez striekat lebo je len zakladny sedy. Zajtra zacnem, dufam, ze sobotu to budem mat komplet porobene a aby mi pocasie prialo. :D

peterbendr
Auto: BMW E36 318tds

Streda, 21. Marca 2012, 21:56

jasne zbehi stoji to tak okolo 2e a ušetri ti to moc času :) ale jedno ti bez okuliarov stym nerob [-X robil som bez okuliarov stym a ked sa mi zapichol do ruky dratik čo vytrhlo z toho kartača tak som si to rychlo rozmyslel :D

peppek e36
Auto: E39
Kraj: Nitriansky

Streda, 21. Marca 2012, 23:03

A kúp aj REZOL je to odstranovač hrdze je to super a 1Liter stojí to okolo 1.50 eu.ked tú hrdzu zabrusiš natreš z REZOLOM viac krát trochu počkáš a potom pretrieš z Riedidlom S6000 a na to kludne možeš gitovat!!!! a budeš to mat kvalitne spravené!!!! \:D/
12967 1296815141

-------------------BMW Forewer--------------
E36 316i EX
E36 318i EX
E39 523i

Kraken
Auto: E36 E30 E30
Kraj: Prešovský

Streda, 21. Marca 2012, 23:13

Riedidlom C6000 nie S6000

Tú hrdzu musíš odstrániť poriadne, ten drôtený veniec na vŕtačku ju niekedy len utlačí, treba to samozrejme prejsť aj nejakým odrhdzovačom, nechať pôsobiť hoc aj deň a potom znova prejsť trebars tým drôteným vencom, o farbe sa poraď s niekym skúseným, najlepšie nejakú základnú v spreji a na to vrchnú tiež v spreji, zbytočne to dávať striekať lakyrnikovi, na git by som ešte odporúčal dať plnič, neviem či sa robí aj v speji ale asi aj hej. Keď tú hrdzu neurobíš poriadne tak sa môže stať že o rok sa s tým budeš musieť baviť znova, takisto úprave gitu si daj záležať, výsledok je častokrát vidno až po nastriekaní a to čo sa ti zdá bez farby dobré tak po nastriekaní sa ti to bude zdať katastrofálne, uvidíš každú chybyčku, teda keď sa na lepšie pozrieš

drumx
Autor témy

Štvrtok, 22. Marca 2012, 07:01

peterbendr napísal:
jasne zbehi stoji to tak okolo 2e a ušetri ti to moc času :) ale jedno ti bez okuliarov stym nerob [-X robil som bez okuliarov stym a ked sa mi zapichol do ruky dratik čo vytrhlo z toho kartača tak som si to rychlo rozmyslel :D

Isto bude slnecno tak dam slnecne brile 8)

peppek e36 napísal:
A kúp aj REZOL je to odstranovač hrdze...

Odhrdzovac som mal v plane lebo viem, ze hrdzi staci aj malo a vykukne o cm dalej a este horsie :D

Kraken napísal:

Diky kraken, budem sa snazit to urobit poriadne. Ved keby to chcem odflaknut tak kupim plastove lemy za par €€€ a kaslem na to :D

peppek e36
Auto: E39
Kraj: Nitriansky

Štvrtok, 22. Marca 2012, 12:27

:thumbup: tak tak C6000 nie S pomílil som sa
Kraken napísal:

Tú hrdzu musíš odstrániť poriadne, ten drôtený veniec na vŕtačku ju niekedy len utlačí, treba to samozrejme prejsť aj nejakým odrhdzovačom, nechať pôsobiť hoc aj deň a potom znova prejsť trebars tým drôteným vencom, o farbe sa poraď s niekym skúseným, najlepšie nejakú základnú v spreji a na to vrchnú tiež v spreji, zbytočne to dávať striekať lakyrnikovi, na git by som ešte odporúčal dať plnič, neviem či sa robí aj v speji ale asi aj hej. Keď tú hrdzu neurobíš poriadne tak sa môže stať že o rok sa s tým budeš musieť baviť znova, takisto úprave gitu si daj záležať, výsledok je častokrát vidno až po nastriekaní a to čo sa ti zdá bez farby dobré tak po nastriekaní sa ti to bude zdať katastrofálne, uvidíš každú chybyčku, teda keď sa na lepšie pozrieš
12967 1296815141

-------------------BMW Forewer--------------
E36 316i EX
E36 318i EX
E39 523i

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 25 neregistrovaných