Utorok, 20. Marca 2012, 21:08
Zdravím klubáci,
Zima bola dlhá a ja som za to obdobie ako-tak upravil svojho Touringa podla svojich predstáv.
V novembri som si doprial vitamíny u firmy MM Rating v BA, výsledok po úprave 281ps a 651Nm.
S čiernymi lištami okolo okien som nebol spokojný, pretože som to mal len oblepené čiernou fóliou a okraje neboli pekne dokončené, potrebovalo to zmenu. Tak sa znovu demontovali, stará fólia išla dole (išla po kúskoch, už bola pekne pripečená tá sviňa). Urobil sa špeciálny základ na chrom a potom s čiernou matnou farbou sa to nastriekalo, výsledok je super, maximálna spokojnosť. Keďže som auto kupoval na zimných pneu, tak som pomaličky začal riešiť letné obutie + nejaké pekné origo BMW disky. Rozhodnutie padlo na 18” Styling 135, zohnať v XD rozmere však vôbec nebolo jednoduché..
Pod zadné disky som si dal podložky po 1cm, auto vyzerá hodne lepšie, pôvodne je zadok dosť utopený.
Kufrové dvere sa mi dosť ťažko otvárali aj zatvárali, musel som meniť jednu plynovu vzperu keďže tá pôvodná bola zapečená.
Pribudla aj M-packet pätka, ladí uplne super s vnútornými lištami a volantom.
Zadný pravý park. senzor mi občas blbne, ale kým sa uplne nedofajči tak to nebudem riešiť.
Fotil som zase s iPhonom takže kvalita nebude na 1-ku..
K dnešnému dňu sme spolu najazdili cca. 15tis km, sme spolu 6 mesiacov.. A zakaždým sa teším keď si môžem do nej sadnúť a jazdiť..
-
Prílohy
-

- 4.jpg (82.31 KiB) 5570 zobrazení
-

- 7.jpg (58.52 KiB) 5570 zobrazení
-

- 1.jpg (81.28 KiB) 5584 zobrazení
-

- 2.jpg (75.42 KiB) 5584 zobrazení
-

- 3.jpg (70.52 KiB) 5584 zobrazení