Po dlhšej pauze sa opat hlásim a príbeh pokračuje

Auto mám presne 2 roky takže sme sa už ako tak spoznali

Najazdil som cca. 60tis od kúpy. Zatial ma to nikde nenechalo, dúfam že to takto aj zostane.
Čo sa týka poruchovosti, tak asi len klasika:
Výmena 2ks termostatu (voda sa nezorhiala nad 72stupnov), teraz už krásne drží pevných 90-91stupnov.
Výmena spojovacích tyčiek riadenia (nepríjemne búchali), zvolil som Lemforder od Martina46
Výmena čelustí ručnej brzdy, dôvod jednoduchý: lava zadná strana rozpadnuta zvnútra, nepríjemné skrípanie počas jazdy.
Výmenu oleja v automate budem absolvovat už po 2. tentoraz som zvolil ZF Pakra v Jihlave, predtým som bol u Luba v Príbovciach. Automat zatial radí fajn, občas ked sa s autom nejazdí pár dní a nastartuje sa tak sa nepohne bez pridania plynu. Neviem čím to je. Ak stým máte skusenosti, rád si ich prečítam. Ked však auto necham bežat aspon 15s tak sa už pohne v pohode, ako keby sa to muselo natlakovat.. neviem..
Co sa týka úprav, tak samozrejme za ten čas sa udiali zmeny na aute, hlavne čo sa týka exterieru, pribudol dlho očakavany m-packet

Objednaval som tiež od Martina46

Dodanie podla dohody, žiadne meškanie ani chýbajuce diely z balenia.

Teraz som už konečne s exterierom auta spokojný, už to vyzera ako sa na Bavoráka patrí

Občas namna príde chvílka ked rozmýšlam ešte nad 19" papučkami, konkrétne styling 172, ale ked si spomeniem ako dlho som zhánal tieto 135ky tak mi je ich velmi luto predat. Navyše kupovat 19" pneu to asi nemusím vysvetlovat.
Pridávam zopár fotiek: