... všetko o BMW ...
JozefSvob napísal:Tak tie xenony ti vazne chybaju...daj aj nejake fotky z interieru...inac to vyzera byt na pekne autoa inac s tym ML kom fakt nesuhlasim
Mame doma novu 350ku Dieselovu a to jazdenie nie je az take dobre ako hovoris , nedotaca az ako by malo
a celkovo sa mi nezda to auto, v zadu priestoru malo,v predu vela..a s E90 a malo priestoru si tiez dovolim povedat nieco, sice E90 je mensia ale ja mam 110 Kg a 190 CM a v pohode sa tam vzmestim a este aj clovek za mna dozadu..
JozefSvob napísal:Funguju tieto senzory s iDrive-om btw ?
JozefSvob napísal:Tak tie xenony ti vazne chybaju...daj aj nejake fotky z interieru...inac to vyzera byt na pekne autoa inac s tym ML kom fakt nesuhlasim
Mame doma novu 350ku Dieselovu a to jazdenie nie je az take dobre ako hovoris , nedotaca az ako by malo
a celkovo sa mi nezda to auto, v zadu priestoru malo,v predu vela..a s E90 a malo priestoru si tiez dovolim povedat nieco, sice E90 je mensia ale ja mam 110 Kg a 190 CM a v pohode sa tam vzmestim a este aj clovek za mna dozadu..
JozefSvob napísal:Preco by som ti nemal verit ?Vsak 220 na ML nie je ziaden zazrak..ale radsej bud opatrny a nekameruj si tachac ked ides 220...kamarat robil nieco podobne ale troska rychlejsie isiel a zial je bez auta vdaka nahravania tachometra , prepac ale za OT, auto je velmi pekne a hlavne tie disky na leto
Spiderman napísal:Gratulujem, dalsia e60 v klube![]()
Vidim ze ta este caka par investicii, drzim palce. Led angel eyes + xenony by tomu velmi sekli!
jararak napísal:ad1 - gratulujem k auticku
ad2 - dufam ze ta raz uvidim na nejakom malom zraze, okotili sa nam poslednu dobu 5er v traktorovom prevedeni tak by si mohol prist obohatit ponuku o novsi rocnik (prevladaju auta do 2002) :)
ad3 - nepotrebujes nove mapy? :)